Kausiennakko - Crocodiles juniorit

09.05.18 20:34

Crocojunnuista U9/U11 Kausi etenee totuttuun tapaan turnaus painotteisesti. Ensimmäinen turnaus Kouvola Spring Bowl I 5.5 jossa pikkucrocot pääsivät tositoimiin. Joukkueessa on muutama uusi pelaaja jotka ovat harjoitelleen talvikauden innokkaasti. Kauden kohokohta lienee 11.8 pidettävä junnujen suurturnaus jossa mukana myös U13 ja U17 joukkueet. Turnaus järjestetään Seinäjoella keskuskentällä.

Antti Hemminki, Joukkueenjohtaja kaudesta

"Kauteen 2018 Crocodiles U9/U11 joukkue lähtee parantamaan huikeaa viimekautta. Tavoite ei ole aivan köykäinen, sillä viimekauden saavutukset ovat kaikilla varmasti muistissa. Tavoite ei myöskään ole mahdoton, sillä kävihän joukkue kiillottamassa viimevuoden Vantaan Snowbowl hopean KULLAKSI. Samalla nämä pikkusoturit tulivat tehneeksi Crocodilesin seurahistoriaa olemalla ensimmäinen Croco joukkue joka turnauksen voittaa. Hyvää ennakkotietoa joukkueen tasosta tuli myös 5.5.18 Kouvolasta, jossa joukkue ei hävinnyt sielläkään yhtään ottelua.

Talvikausi on telmuttu judosalissa, harjoittaen lihaskuntoa ja ketteryyttä, jonka loistavasta valmennustyöstöstä saadaan kiittää pitkänlinjan painimiestä Eric Koivumäkeä. Lajitreenejäkään ei talvellakaan ole unohdettu vaan pelikuvioita on viikoittain treenattu Seinäjoki Crocodilesin edustusjoukkueen pelaajien sekä joukkueen päävalmentajan johdolla.Osaamistaso valmentajistossa on järisyttävä. Päävastuun joukkueen valmentamisesta kantaa Esa Laitila, Santtu Tuovinen, Marco Koivumäki, Mikko Havulehto ja Niko Viinikka

Uusia pelaajia on tullut ja tulee joukkueeseen mukavasti lisää vahvistamaa ”vanhaa rosteria” ja uudet Crocot ovat pääseet joukkueeseen hyvin mukaan. Joukkueessamme henki on loistava! Iso kiitos jo tässä vaiheessa kuuluu myös kaikille vanhemmille ja tukea Crocosoturien kasvattamiseen saamme myös seurakonkari Ari Havulehdolta. Näistä asetelmista on hyvä lähteä kiertämään kesän turnauksia, joita kotiturnauksen lisäksi on 8."

”Kattotahan kuinka pitikälle tämä piisaa”

 

U13 taas aloittaa urakkansa 19.5 kotiottelulla Vaasa Royals junioreita vastaan Jouppilanvuoren tekonurmella. Tätä ennen talviharjoitusten onnistumisia kokeiltiin 5.5. harjoitusottelussa niinikään samaa joukkuetta vastaan Laihian POP areenalla. Kausi etenee yhteensä 7:llä ottelulla josta viimeiset otellaan elokuun loppupuolella.

Joukkueenjohtaja Saku Ojalan ajatuksia.

"Kausi aloitettiin harjoituspelillä Jyväskylää vastaan huhtikuussa, josta siirryttiin mittaamaan taitoja Vantaan Snow Bowliin, josta saatiin lisää tietoa missä mennään. Pelikuviot viimeisteltiin toukokuun alussa Laihian POP areenan harjoitusottelussa Vaasaa vastaan jonka kohtaamme myös SM- sarjan avauksessa 19.5 Jouppiskalla. U13 sarjaan lähdemme hyvin mielin. Paljon uutta tulee sarjaan tälle kaudelle myös liiton puolelta, mutta olemme valmiita!

Joukkueen tavoitteena on lähteä kiillottamaan viime kauden pronssia. Joukkue on hyvä miksaus kokoa ja nopeutta ja näin joukkueenjohtajan silmin on ollut ilahduttavaa nähdä että uusia pelaajia on tullut joukkueeseen mukaan. Valmennuksesta kantaa päävastuun tällä kaudella Janne Järvenpää, taustatukea antaa hyökkäyksessä Veli-Matti Mäki ja Mika Somerkallio. Puolustuksen valmennuksen hoitaa edustuksestakin tutut Janne Pisto ja Minna Mäki. Erityiskiitos myös kaikille talvella fysiikka valmennuksesta vetäneille henkilöille."

 

U15 Kausi alkaa vieras ottelulla Helsinki Wolverinesiä vastaan 12.5 Kausi jatkuu yhteensä 4:llä pelillä 20.5 ECG:tä vastaa, kotona 27.5 Helsinki Roostersia vastaan sekä 10.6 Espoo Wolverines. Välierät 16-17.6 ja finaali 30.6-1.7.

Joukkueenjohtaja Janne Hietalan mietteet ennen kauden alkua

"Crocodiles U15 joukkueen SM-sarjan 11vs11 pelimuoto on joukkueen kaikille pelaajille uusi, -03 syntyneiden pelatessa viime vuonna U15 7vs7 1-divisionaa ja -04 syntyneiden U13 9vs9 SM-sarjaa. Olemme kuitenkin kevään aikana saaneet harjoitella pelaamista Crocodiles naisten joukkuetta vastaan, sen tuodessa erinomaista näkökulmaa 11vs11 pelimuotoon.

Ainoana PK-seudun ulkopuolisena U15 SM-sarjan joukkueena pelaajat lähtevät kauteen vahvalla itseluottamuksella näyttämään Pohjalaista Sisuaan. Talvikauden monipuoliset harjoitukset niin painimatolla, punttisalilla kuin nurmellakin ovat kehittäneet pelaajia huimasti mahdollistaen useiden pelaajien käytön monilla eri pelipaikoilla, joka on tuonut joukkueeseen kaivattua syvyyttä.

Joukkueen ehdottomia vahvuuksia on monipuoliset pelaajat ja loistava yhteishenki! Tämän kaltaisista joukkueista on urheiluhistoria täynnä hienoja tarinoita.

Tämän joukkueen tarina kirjoitetaan tulevan parin kuukauden aikana, tervetuloa peleihin katsomaa loistavaa urheiluviihdettä!"

 

U17 Kausi alkaa todella myöhään, tositoimiin joukkue pääsee 21.7 ja kauden viimeiset ottelut pelataan syyskuun alkupuolella. Luvassa on kolme kotiottelua 28.7, 4.8 ja 11.8. Viimeinen kotipeli otellaan samaan aikaan junnuturnauksen yhteydessä Seinäjoen keskuskentällä. Välierät otellaan 1-2.9 ja finaali 9.9.

Joukkeenjohtaja Janne Hietala kaudesta:

"Crocodiles U17 1-divisioonan joukkue on muodostettu U19 11vs11 SM-sarjaa pelaavista U17 ikäisistä ja U15 11vs11 SM-sarjaa pelaavista pelaajista. U19 ja U15 SM-sarjojen päättyessä jo kesä-heinäkuun taitteessa katsottiin kyseisissä joukkueissa että kesään tarvitaan ehdottomasti lisää pelejä! Sen vuoksi näistä kahdesta joukkueesta koottiin joukkue U17 7vs7 1-divisioonaan, tämän kauden U17 joukkue tulee siis sisältämään viime vuonna niin U17 11vs11 SM-kultaa, U13 9vs9 SM-pronssia voittaneiden kuin U15 7vs7 1-divisioonaa pelanneiden joukkueiden pelaajia joten mitenkään kokemattomasta joukkueesta ei ole kyse.

Yhdessä pelaajat eivät ehdi pelejä paljoakaan harjoitella koska SM-sarjojen loppumisen ja 1-divisioonan alun välillä ei ole kuin lyhyt tauko, mutta koska pelejä on jo siinä vaiheessa alla niin tämän ei uskota juurikaan pelillisesti vaikuttavan. Tärkeintä on kuitenkin saada pelejä jotka vievät pelaajia taas palan valmiimpia kohti 2019 kautta."

 

 

U19 Kauden ottelut alkoivat jo toukokuun alkupuolella vieraissa 6.5 Helsinki Wolverines vastaan. Paikalliskamppailu Vaasa Royalsia vastaan käydään 19.5 Vaasassa. Kotona otellaan ensimmäisen kerran 20.5 jolloin vastassa Helsinki Roosters sekä 26.5 Porvoo Butchers. Kaiken kaikkiaan kauden aikana otellaan 4 kertaa. Välierät otellaan 16-17.6 ja Finaali 7-8.7.

Muutama sana Joukkeenjohtaja Juha Saranpäältä

"Harjoituskauden aikana on tehty paljon töitä punttisalilla sekä harjoiteltu ahkerasti Elisa monitoimihallilla. Joukkueen runko on pysynyt kokolailla samana kuin U17 mestaruuskauden jälkeen. Hyvin pieniä muutoksia pelaaja kokoonpanoissa on kuitenkin tehty ja muutama uusi pelaajakin saatu joukkueeseen. Valmennustiimiin saatiin myös uutta verta, miesten edustusjoukkueen pitkäaikainen kulmapuolustaja Tuomas Leinonen saatiin valmentamaan puolustuksen takakenttää ja niin ikään miesten edustusjoukkueen valmentaja Janne Pistolta saadaan erityisosaamista puolustuksen linjaan.

Kausi on erittäin lyhyt, toukokuussa pelataan runkosarja ja välierät kesäkuussa. Runkosarjan voittaja pääsee suoraan finaaliin joka otellaan heinäkuussa. Haasteelliseksi kauden tekee se että Crocodiles U19 joukkue on selkeästi sarjan nuorin joukkue, sillä pelaajarunko on pitkälti sama kuin U17 viime kauden joukkueessa. Kuten menneinä vuosina, tavoitteena on että jokaisesta pelistä haetaan aina mahdollisimman hyvää tulosta. Pelataan peli kerrallaan!

Tervetuloa Jouppilanvuoren tekonurmelle seuraamaan vauhdikasta jenkkifutista Crocodiles tyyliin 20.5 sekä 26.5!"                  

 

Junnujen kausi on hieman haasteellinen kotipelien osalta, osa pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella joka menee kesäkuuksi kiinni pinnan vaihdon ja pienen remontin takia. Sinä aikana kotikenttänä toimii Kyrkösjärven tekonurmi. Tälle kaudelle Seinäjoki Crocodiles sai järjestettäväkseen junnujen suurturnauksen jossa tullaan näkemään U9/U11, U13 ja U17 joukkueet tositoimissa. Turnaus on pidetään Seinäjoen keskuskentällä 11.8.

Parhaiten seuraat otteluiden tuloksia Crocojunnujen facebook tapahtumista, seuraamalla Crocodiles juniorien instagram tiliä sekä jälkikäteen Crocodiles nettisivuilta Gamecenter osiosta. Kaikki tulokset, kuvat ja muu mahdollinen tieto kerätään nyt yhteen paikkaan.

 

© Crocodiles 2019

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob