Exotic (2009-2015-syntyneet)

Exotic on minien alkeis- ja harrastejoukkue. Meidän kanssa pääsee treenaamaan 2009-2015-syntyneet. Hiomme lajin perusjuttuja ja harjoittelemme vaikeampiakin stuntteja ja akroja. Treeneihimme mahtuu mukaan aina erillaisia leikkejä ja muuta hauskanpitoa, otamme ilomielin mukaan uusia harrastajia ympäri vuoden.

Exotic harjoittelee kahdesti viikossa keskiviikkoisin 17-18.30 Urheilutalon painisalissa ja sunnuntaisin 13-14 Pajuluoman koulun salissa. Joukkueen syys- ja kevätkausi huipentuu seuran näytöksessä esiintymiseen.

Exoticin valmennuksesta vastaa Elsa Kivimäki ja Noora Lounatvuori. Joukkueen mukana on myös kaksi valmentajaharjoittelijaa Adelina Walsh ja Silja Riipinen. Joukkueenjohtajana toimii Johanna Rantala.

Joukkueen toimintamaksu on syksyn osalta 30€ sekä kevään osalta 30€. Toimintamaksun lisäksi kaikille harrastajille tulee seura- ja jäsenmaksu. Toimintamaksuilla katetaan joukkueen valmennus, tilat sekä muut joukkueen toimintaan vaikuttavat kulut. Mahdollisia lisäkustannuksia voi tulla vapaaehtoisesti tilattavista joukkuevarusteista.

Harjoitusajat