Felines (2009-2012 syntyneet)

Felines on minien level 2-3 kilpajoukkue. Joukkueemme koostuu 2009-2012 syntyneistä urheilijoista. Joukkueemme tavoitteena on kilpailla kauden aikana 1-2 kertaa. Treeneissä harjoittelemme level 2 ja 3 laji- ja akrobatiataitoja. Lisäksi treeneihimme sisältyy erilaisia fysiikka- ja peruskuntoharjoitteita.

Felines harjoittelee kolmesti viikossa Pajuluoman koulun salissa tiistaisin 16.30-18.30, torstaisin 16.30-18.30 ja sunnuntaisin 16-18. Kilpailujen lisäksi joukkue esiintyy seuran näytöksissä.

Felineksen valmennuksesta vastaa Juulia Haartela, Veera Väisänen ja Venla Väisänen. Joukkueenjohtajina toimivat Jussi Aittanen sekä Sari Hemminki

Joukkueen toimintamaksu on syksyn osalta 100€ sekä kevään osalta 50€. Toimintamaksuilla katetaan joukkueen valmennus, tilat, kilpailuihin osallistuminen, leirit sekä muut joukkueen toimintaan vaikuttavat kulut. Toimintamksun lisäksi kaikille harrastajille tulee seuran jäsenmaksu. Mahdollisia lisäkustannuksia voi tulla esimerkiksi kilpailumatkoista ja ruokailuista kilpailuissa. Lisäksi jokaisella tulee olla cheerleadingin kattava vakuutus sekä kilpailulisenssi.

Kisakuvat: Tero Wester

”Yleisö – valmiina, yhdessä kanssamme kannusta. F-E-L-I-N-E-S, Crocodiles Felines”

Felines joukkuetta tukemassa