Fireflies (2009-2013 syntyneet)

Fireflies on minien level 1-2 harrastekilpajoukkue. Fireflies koostuu 2009-2013 syntyneistä harrastajista ja joukkueessa harjoitellaan ahkerasti haastavampia lajin perustaitoja levelillä 1 ja 2. Joukkue pyrkii kilpailemaan 1-2 kertaa vuodessa.

Fireflies harjoittelee kahdesti viikossa Pajuluoman koulun salissa tiistaisin 18-19.30 ja sunnuntaisin 14-16. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä kilpailujen lisäksi.

Firefliesin valmennuksesta vastaa Helena Rauha, Janna Karhu, Kiira Hietahangas ja Miisa Mäkiviita. Joukkueen mukana on myös kaksi valmentajaharjoittelijaa Miisa Männistö ja Minea Rämäkkö. Joukkueenjohtajana toimii Sari Mukari.

Joukkueen toimintamaksu on syksyn osalta 100€ sekä kevään osalta 50€. Toimintamaksuilla katetaan joukkueen valmennus, tilat, kilpailuihin osallistuminen, leirit sekä muut joukkueen toimintaan vaikuttavat kulut. Toimintamaksun lisäksi kaikille harrastajille tulee seura- ja jäsenmaksu. Mahdollisia lisäkustannuksia voi tulla esimerkiksi kilpailumatkoista ja ruokailuista kilpailuissa. Lisäksi jokaisella tulee olla cheerleadingin kattava vakuutus sekä kilpailulisenssi.

Harjoitusajat