Fireflies (2012-2015 syntyneet)

Fireflies on minien level 1-2 harrastekilpajoukkue. Fireflies koostuu 2012-2015- syntyneistä harrastajista ja joukkueessa harjoitellaan ahkerasti haastavampia lajin perustaitoja levelillä 1. Joukkueen tavoitteena on kilpailla 1-3 kertaa kauden aikana.

Fireflies harjoittelee kahdesti viikossa Pajuluoman koulun salissa tiistaisin 17-19 ja sunnuntaisin 14-16. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä kilpailujen lisäksi.

Firefliesin valmennuksesta vastaa Aada Koskiniemi, Janna Karhu, Meera Viljanen ja Noora Lounatvuori. Joukkueenjohtajana toimii Terhi Urvanta-Jylhä.

Joukkueen toimintamaksu kauden osalta on 3x 60€. Toimintamaksuilla katetaan joukkueen valmennus, tilat, kilpailuihin osallistuminen, leirit sekä muut joukkueen toimintaan vaikuttavat kulut. Toimintamaksun lisäksi kaikille harrastajille tulee seura- ja jäsenmaksu. 

Mahdollisia lisäkustannuksia voi tulla esimerkiksi kilpailumatkoista ja ruokailuista kilpailuissa. Lisäksi jokaisella tulee olla cheerleadingin kattava vakuutus sekä kilpailulisenssi.

Harjoitusajat