Cheerleaderit

Cheerleading on monipuolinen hyppyjä, tanssia, akrobatiaa ja stuntteja eli nostoja sekä kannustushuutoja yhdistelevä, sitoutumista vaativa joukkueurheilulaji. Cheerleading on myös vauhdikas ja taitoa vaativa laji, jonka energia välittyy yleisöllekin.

Cheerleading jakautuu kilpailumuotona kahteen toisistaan hieman poikkeavaan lajiin, cheerleading ja cheer-tanssiin. Crocodilesissa keskitytään cheerleadingiin.

Cheerjoukkueiden ohjelmissa yhdistyvät erilaiset akrobaattiset rakennelmat, kuten stuntit, pyramidit ja heitot sekä muut cheerleadingin elementit, kannustushuudot, hypyt, tanssi ja permantoakrobatia. Cheerjoukkueille on usein apunaan erilaista rekvisiittaa, kuten lippuja, kylttejä ja pompomeja.

Cheerleading lajina vaatii voimaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä sekä kykyä työskennellä ryhmässä. Jokaiselle harrastajalle, niin tytöille kun pojillekin , löytyy joukkueesta oma paikkansa. Harrastamaan voivat tulla kaikki mukaan haluavat!

VIHREÄ! MUSTA! VALKOINEN! SCC!

Seinäjoen Crocodiles Cheerleading on ottanut ensi askeleitaan jo vuonna 1988. Vuosien kuluessa laji on kehittynyt huimasti ja saanut jalansijaa kilpaurheilulajien joukossa. Crocodiles on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura. SCL on valtakunnallinen lajiliitto, joka valvoo kaikkien lajin harrastajien ja lajin parissa toimivien etuja.

Jokaisella joukkueella on vähintään kaksi valmentajaa. Valmentajien osaamista tuetaan vuosittain Suomen Cheerleadingliiton hyväksymillä ja seuran sisäisillä koulutuksilla. Mikro ja minijoukkueissa on mukana myös apuvalmentajia, jotka ovat mukana apukäsinä ja vahvistamassa harjoittelun turvallisuutta. Valmennus on jaettu eri osaamisalueisiin: lajivalmennus, akrobatia ja tanssi. Seuramme panostaa valmentajien koulutuksiin ja tavoitteenamme on jatkuvasti nostaa valmennuksen tasoa sekä pysyä aktiivisesti mukana lajin kehityksessä.

Miten mukaan?

Seurassamme on cheer-joukkueita eri ikäisille lapsille ja nuorille. Mikro-joukkueemme painottavat toiminnassaan cheerleadingin alkeita, joita harjoitellaan leikin ja yhdessä tekemisen kautta. Mini- ja junior-joukkueemme ovat kisaavia joukkueita, joissa harjoitellaan jo tavoitteellisemmin. Tarkemmat tiedot joukkueista löydät joukkueiden omilta sivuilta.
Joukkueita täydennetään pääasiassa syksyllä, mutta myös tarvittaessa pitkin vuotta. Jos olet kiinnostunut harrastuksesta, ota yhteyttä suoraan joukkueeseen. Joukkueenjohtajalta saat kaikki tarvittavat lisätiedot.  Jos oikean joukkueen valinta mietityttää, voit olla meihin yhteydessä myös cheerleaders(a)crocodiles.fi.

Yhteystiedot

Cheerleaders(a)crocodiles.fi

Kevätnäytös 2021

Uutiset