Crocodilesin jenkkitrio valmis

10.02.2023, 11:05

Vaahteraliigan valmistautuvan Crocodilesin jenkkikiintiö on nyt valmis. Seura on tehnyt sopimuksen 23-vuotiaan puolustuksen linjamiehen, Elijah Watsonin, kanssa.

Isokokoinen Watson (190 cm/134 kg) on kotoisin New Jerseystä, mutta yliopistouransa mies pelasi muualla aloitettuaan sen 2017 Miami Ohion koulussa. Sieltä reitti vei Iowa Central Junior Community Collegeen, Southern Illinoisiin ja lopulta Atlantassa sijaitsevaan Valdosta State Universityyn. Yhteensä Watsonille tuli yliopistouralla 35 ottelua tililleen.

Isosta koostaan huolimatta Watson on äärimmäisen nopea pelimies, sillä hän kellotti 2022 All Stars -viikonlopun combinessa ajan 4.85 sekuntia/40 jaardia. Taitaapa olla niin, että Crocodilesin joukkueesta ei montakaan nopeampaa pelimiestä löydy. Samaisessa All Stars –ottelussa Watson sai tililleen seitsemän taklausta, yhden säkityksen ja kolme taklausta miinuksille.

Watsonin sopimuksen jälkeen jenkkitrion muodostavat pelinrakentaja Zach Whitehead, puolustuksen linjamies Seth Zins sekä Watson. Lisäksi keskushyökkääjä Christian Powell ja takakentän puolustaja Eric Irvin kuuluvat joukkueen vahvuuteen ns. kotijenkkeinä.