Crocodiles goes NFL

01.04.18 16:49

Vaahteraliigassa pelaava Crocodiles järjestää poikkeuksellisen merkittävän amerikkalaisen jalkapallon tapahtuman 18.6. pelattavassa ottelussa. Vastaan asettuu helsinkiläinen Crocodiles ja ottelu on myös ns. pinkkipeli. Crocodiloes on usealla kaudella ollut mukana jeesaamassa seinäjokelaista hyväntekeväisyyteen keskittyvää jalkapalloseura Apolloa. Niin nytkin.

Ottelusta poikkeuksellisen tekee se, että Crocodiles tulee satsaamaan poikkeuksellisen paljon yhden ottelun voittamiseen. Roosters on siipeillyt Suomen huipulla sen verran paljon, että nyt viimeistään on pakko aiheuttaa sellainen sulkasato kukonpojille, että loppukaudesta ei stadilaisista ole kuin hotwings-annoksiin. Crocodiles nimittäin tuo otteluun valmennusosaamista NFL:sta niin paljon, että pelkkä logokirjon näkeminen vie Roostersin pelaajilta jalat alta.

Vierasjoukkueen puheenjohtaja Jarmo Lahdelle on pakko erikseen hankkia elvyttävä setti paikallisia wingsejä Atrialta, tuolta Crocodi8lesin monivuotiselta tukijalta. Seura ei missään nimessä halua aiheuttaa sen enempää sydänkohtausta tai muutakaan mielipahaa rakkaan vihollisen pääkukolle tai muillekaan kukonpoikaperheeseen kuuluville klaanijäsenille. Varmaa on kuitenkin, että tuolloin Seinäjoen Keskuskentällä nähdään enemmän NFL-valmennuksen tieto-taitoa kuin ikinä.

© Crocodiles 2018

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob