Tekeviä käsiä ja vilkasta mielikuvitusta!

13.09.2024, 19:01

Niitä me nyt kaipaisimme kovasti. Crocodiles on hyvin menestyvä jenkkifutisseura, mutta mikään seura ei toimi oikein kummoisellakaan tavalla ilman innostuneita tekijöitä. Vaikka kausi on vasta päättynyt me suunnittelemme jo tulevaa.

Haluaisitko lähteä menestyvän urheiluseuran vapaaehtoistoimintaan mukaan? Tervetuloa vaan, sillä meille mahtuu ja tehtäviä on monenmoisia. Kaikenlaiselle osaamiselle on tarvetta ja siinä sivussa on mahdollisuus seurata Vaahteraliigan huippuseuroihin kuuluvan Crocodilesin tekemistä kentällä.

Crocodiles on vetreä ja innovatiivinen 37-vuotias amerikkalaisen jalkapallon ja cheerleadingin erikoisseura, joka on kerännyt miehissä maamme pääsarjatasolla komeat 19 mitalia. Viimeisimmät kolme ovat hopeisia kausilta 2022, 2023 ja 2024.

Edustusjoukkueen ympärillä toimivat
• Tapahtumatiimi
• Mediatiimi
• Tukitiimi

Tapahtumatiimi

Tehtäviin kuuluu mm. ottelutapahtumien järjestäminen Suomen ainoalla oikealla amerikkalaiseen jalkapalloon rakennetulla areenalla, Wirokit Stadionilla.

Ottelupäivinä tapahtumatiimiläiset ns. rakentavat stadionin pelikuntoon pystyttämällä aitoja, valmistelemalla myyntipisteitä, hoitamalla aitioiden ehostuksen ja auttamalla järjestyksenvalvonnassa. Pelin jälkeen homma hoidetaan toisinpäin, eli puretaan rakennelmat. Mitä enemmän tähän ryhmään saadaan väkeä, sitä vähemmän on töitä!

Yksi erityisen tärkeä rooli, johon kaipaamme vahvistusta, on otteluhostit, joiden roolina on toimia isäntinä/emäntinä meidän vieraillemme aitioissa. Aitioita Wirokit Stadionilla on yhteensä neljä kappaletta ja jokaiseen tarvitaan oma host.

Mediatiimi

Jos näet itsesi tulevaisuudessa toimittajana, valokuvaajana, videoijana tai viestijänä, tähän hommaan on helppo hypätä mukaan ja matkaan hankkimaan monimuotoista kokemusta.

Mediatiimin kanavia ovat nettisivut, Instagram, Facebook, YouTube, X, TikTok ja infokirjeet. Uutisoitavaa edustusjoukkueen ympärillä todellakin riittää, sillä yhteistyökumppaneiden ja pelaajien kanssa solmittuja sopimuksia on julkaistavaksi ympäri vuoden. Lisäksi jokaisen ottelun ympärille luodaan oma paketti uutisia, kuvia ja videoita.

Aivan erityisesti kaipaisimme TikTok-osaajaa tiimiimme. Tässä roolissa pääset toteuttamaan itseäsi ja saat runsaasti materiaalia käyttöösi seuralta.

Crocodiles on aina kuulunut Vaahteraliigan eliittiin mitä tiedottamiseen tulee ja siitä aiotaan pitää kiinni jatkossakin, sillä meillä on lukumääräisesti eniten Suomen parhaita faneja, jotka ansaitsevat parasta.
Meidän Instagram tilimme on kahdessa vuodessa tavoittanut jo lähes kolme miljoonaa tiliä. Facebookissa videoita katsellaan kymmeniä tuhansia kertoja.

Tukitiimi

Tiukan ja niukan €uron aikana tukitiimiläiset vetävät kaniineja hatusta, eli vastaavat edustusjoukkueen varainkeruusta. Päätehtävänä on hankkia uusia yhteistyökumppaneita ja ylläpitää aiemmin matkaan lähteneiden kumppanuuksien toimivuutta.

Vaahteraliiga on kulurakenteeltaan sen verran isoa toimintaa, että tässä ei työ tekevältä lopu koskaan. Mikäli olet ollut mukana kumppanuusneuvotteluissa, olet toiminut seuratasolla tai muuten yhteistyökuvioiden luomisessa, tässä on ruutua tarjolla.

Tiimistä löytyy jo nyt kavereita, joilla on kokemusta aiheesta vuosikymmenten ajalta. Heiltä saa tukea ja sen lisäksi seura toimittaa erinomaisen materiaalin kumppanuushankintaan.

Jos ei näistä tiimeistä löydy mieluisaa roolia, meille voi tulla monenlaisiin muihinkin hommiin. Ota yhteyttä, kerro itsestäsi. Luodaan sopiva työnkuva juuri Sinulle. Pääset toimimaan hyvän porukan kanssa hyvässä seurassa.

Kotiotteluita Crocodilesilla on runkosarjassa kuusi kappaletta. Ellet pääse jokaiseen mukaan, ei sekään ole suinkaan este toiminnalle, vaan sitten sovitellaan yhdessä aikatauluja.

Laita mailia

jari.jalava@crocodiles.fi tai ansku.hirvilammi@crocodiles.fi
Tervetuloa vesipetojen maailmaan!