Uuteen vuoteen vahvalla kädellä!

02.01.20 20:57

https://europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=74512

Pelaajarintamalla tapahtuu ja heti näin vuoden alkuun linjaan vahvistusta. Joshua Olaiya, 20-vuotias ja 130-kiloinen voimanpesä saatiin kalastettua Brexitin pyörteistä ja tarkemmin Birminghamista. Nigerialaissyntyisen Joshuan nykyinen joukkue on Stirling Clansmen, pohjoisen divisioonan kärkijoukkueita.

Omiksi vahvuuksikseen Olaiya mainitsee työn tekemisen, raa’an voiman ja peräänantamattomuuden. Vaahteralliigasta ei ole paljon kokemuksia, uskoo tasonsa vain nousevan sarjan myötä joten tämä askel oli oikea aika ottaa. 

CFL-liiga on tavoitteena ja miksei NFL:kin mutta ensin täytyy valloittaa Seinäjen linjat. 

Perinteiseen kysymykseen:” Häkkinen, Räikkönen vaiko Litmanen?” mies ei osannut sanoa yhtään mitään joten tässä lienee jollekin pieni opettamisen paikka.

Coach-Piston analyysi oli että kaverista saadaan vielä paljon irti, on innokas ja pelaa tilanteet loppuun saakka. Motivaatio on kohdallaan ja maiseman vaihtuminen sateisesta Birminghamista aina aurinkoiseen kesäkaupunki Seinäjokeen voi tehdä hyvää ainoastaan kehitykselle.
Pääsee keskittymään olennaiseen eli pelaamiseen ja treenaamiseen.

Aina mielenkiintoinen voima -ja nopeusosio:

 

Penkkipunnerrus: 180 kg

Maastaveto: 265 kg

Takakyykky: 235 kg

40 jaardin nyppy: 4,79 sekuntia

 

Sanoisin että kelpuutetaan.

Lisää vahvistuksia tiedotetaan kunhan tiukat neuvottelut eskaloituvat allekirjoitukseen saakka. Muutama hyvä ”likellä” mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa.

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob