Wilkersonista pelinrakentaja vesipetoihin

15.01.18 23:43

Viimeiset kaksi kauttaan Wilkerson on pelannut Saksassa GFL:n Franken Knightsissa ja Munich Cowboysissa pelattuaan yliopistourallaan Erie Community Collegessa, Morrisville State Collegessa ja Alfred State Collegessa.


Viime kaudella Wilkersonin joukkue, Munich Cowboys, voitti 14 ottelustaan vain kolme. Wilkerson puolestaan pelasi kaudella 2017 10 ottelua juosten itse kahdeksan touchdownia ja heittäen seitsemän. Voisi sanoa, että Crocodilesille on pitkästä aika pelinrakentaja, joka on uhka myös juoksupeleissä.

image


Edellisellä kaudellaan GFL:n kakkostasolla Wilkerson oli joukkueensa paras pallonkantaja tehden yhdeksän touchdownia juosten ja heittäen siinä sivussa 18 maalia

Kerro hiukan, mikä olet miehiäsi?
- Olen 24-vuotias 190 cm pitkä pelinrakentaja ja muuten varsin suuren perheeni ainoa lapsi. Olen ollut pelinrakentaja lukiosta saakka, vaikka olen kyllä pelannut käytännössä kaikkia muitakin pelipaikkoja, paitsi kulmapuolustajan tonttia, joka on mielestäni lajin vaikein pelipaikka. Jenkkifutista olen pelannut 6-vuotiaasta saakka. Olen syntynyt ja kasvanut Buffalossa, mutta lukion kävin Tennesseessä.

Oletko harrastanut muita lajeja?
- Kyllä. Olen pelannut baseballia ja lukiossa myös hiukan koripalloa.

image


Millainen yliopistourasi oli?
- Olin varsinainen reissumies. Aloitin yliopistopelit Erie Community Collegessa ja pelasin siellä kaksi vuotta. Sen jälkeen siirryin Morrisville State Collegeen yhdeksi kaudeksi ja päätin yliopistourani Alfred State Collegessa kahden kauden ajan.

Vuonna 2015 olin USA College All American Pre-Season pelaaja ja samana vuonna USCAA -konferenssin All Conference valinta.

Fanitat siis Billsiä, mutta onko sinulla suosikkipelaajia?
- Tietenkin. Kaikkien aikojen suosikkini on pelinrakentaja Donovan McNabb ja nykyinen edelleen pelaava suosikkini on Aaron Rogers.

image


Eurooppa ei ole sinulle vieras temmellyskenttä. Olet siis ollut Saksassa jo kaksi kautta?
- Kyllä. Ensin Franken Knightsissa ja viime kauden Munich Cowboysissa.

Mikä sai sinut valitsemaan Crocodilesin ensi kauden seuraksesi?
- Pidän Crocodilesin voitokkaasta ja hienosta historiasta yhdistettynä ensi kauden joukkueen talenttiin ja import-pelaajien laatuun.

Oletko jo ehtinyt Googlettaa Seinäjoen?
- Kyllä olen. Olen tehnyt hiukan tutkimustyötä ja kaupunki vaikuttaa kauniilta. Tuskin maltan odottaa sinne pääsemistä. Olen myös etsinyt jonkin verran tulevia joukkuetovereitani netistä ja olen innoissani päästessäni pelaamaan niiden huippukavereiden kanssa.

Mitä sitten vapaa-aikanasi puuhaat?
- Kun en ole lajin kanssa tekemisissä tykkään treenata salilla, rentoutua, katsella telkkaria ja syödä!

Mitä tiedät tähän mennessä Vaahteraliigasta?
- Tiedän paljon Vaahteraliigasta. Aion taistella mestaruudesta, en sen vähemmästä.

Oletko jo ehtinyt jutella päävalmentaja Mattinglyn kanssa?
- Kyllä. Olemme itse asiassa keskustelleet aika usein viime aikoina. Olemme aloittaneet suunnitelmat dynaamista ja hyvää kautta varten.

© Crocodiles 2018

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob