Uudelle OmaSP stadionille

01.02.2017, 14:22

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa jo 26. kautensa aloittava Crocodiles siirtyy alkavalle kaudelle OmaSP Stadionille pelaten kaikki kuusi runkosarjaotteluaan Suomen parhaalla stadionilla huippuolosuhteissa.

Seura juhlii samalla 30-vuotista olemassaoloaan tarjoamalla Etelä-Pohjanmaan urheiluväelle ennen näkemättömän tilaisuuden seurata amerikkalaista jalkapalloa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, mitä Suomesta löytyy.

Uuden stadionin avulla saadaan Crocodilesin ottelutapahtumat liigalisenssikriteerien tasolle.

Taloudellinen panostus ottelutapahtumiin kasvaa merkittävästi Oma Sp stadionille siirtymisen myötä, mutta laji, yleisö ja sidosryhmät ovat sen ansainneet.

Tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan viettävä Crocodiles on menestynein eteläpohjalainen miesten edustustason joukkue saalistettuaan peräti 16 miesten SM-tason mitalia.

Seurassa toimii noin 450 lisenssiurheilijaa, jotka edustavat Crocodilesia niin miesten kuin naistenkin Vaahteraliigassa, junioreissa ja Cheerleadingissa.

Tälle kaudella valmentajaksi palasi Crocodilesin vuonna 2001 SM-kultaan johdattanut Vesa Jalava. Hänen tukenaan toimivassa valmennusryhmässä on runsaasti kokemusta niin pelaaja- kuin valmennustasollakin mitaleista.

OmaSP stadion