NFL-valmentajavierailu Seinäjoelle

18.05.2018, 20:48

Vaahteraliigassa pelaava Seinäjoki Crocodiles järjestää todella merkittävän valmentajavierailun Seinäjoella kesäkuussa 2018. Crocodiles tuo paikalle NFL:n menestyksekkäimpiin seuroihin kuuluvan Green Bay Packersin erikoisjoukkueiden valmentajan, entisen Crocodilesin pelaajan, Maurice Draytonin ja kauhavalaiset sukujuuret omaavan Detroit Lionsin video koordinaattorin Erik Kuntun.

Tämän tason vieraita ei lakeuksilla ole käynyt koskaan ja Suomessakin äärimmäisen harvoin. Kaksikko tulee Seinäjoelle Crocodilesin järjestämänä.

Maanantaina 18.06. tarjolla on maanantai-illan huumaa Vaahteraliigaottelun tiimoilla Seinäjoen Keskuskentällä. TV-ottelussa kohtaavat viime kauden mestarijoukkue helsinkiläinen Roosters ja kotijoukkue Crocodiles. Kaksikko on ottelussa seuran vieraana ja näillä näkymin myös VIP-vieraamme saavat tutustua heihin.

Luvassa on myös lounas tiistaina 19.6. Sokos Hotelli Lakeudessa, jolle on mahdollisuus osallistua myös seuran ulkopuolisilla asiasta kiinnostuneilla. Green Bay Packersin Maurice Drayton kertoo NFL:n erikoisjoukkueiden tekemisestä, pelaamisesta, treenaamisesta ja siitä maailmasta, missä maailman kovinta amerikkalaisen jalkapallon sarjaa pelataan. Detroit Lionsin Erik Kunttu puolestaan kertoo NFL-seurojen digitaalisesta maailmasta, missä ottelut pilkotaan atomeíksi, pelaajien heikkoudet ja vahvuudet paljastateaan armottomalla tavalla ja miten vastustajien heikkoudet etsitään karusti esiin.

Kaksikosta Drayton on valmentanut vuosikaudet eri yliopistoissa toimien myös kaksi kautta NFL:n Indianapolis Coltsin erikoisjoukkueiden valmennuksessa ennen kuin hän teki alkuvuodesta sopimuksen Green Bay Packersin kanssa.

Kunttu puolestaan työskenteli NCAA I divisioonan huippuyliopistossa, Syracusessa, 13 kautta ennen kuin siirtyi Indianapolis Coltsiin, missä hän tutustui Draytoniin. Kuntun isä, Henry, puolestaan työskenteli vuosikymmeniä NFL:n Buffalo Billsin videokoordinaattorina.

Aikaisemminkin Etelä-Pohjanmaalla ja sukunsa juurilla vieraillut moninkertainen Super Bowl kävijä, eli Erikin isä, Henry Kunttu saapuu myös paikalle. Henry teki vuosikymmenet videokoordinaattorin töitä neljä kertaa Super Bowlissa pelanneelle Buffalo Billsille.

Vierailu on ensimmäinen askel kohti tiiviimpää ja pidempää yhteistyötä. Crocodiles tulee tiedottamaan mahdollisista jatkokuvioista tuonnempana kesällä.

Ainutlaatuisen tapahtuman tiimoilta yhteydenotot
Jari Jalava jari.jalava(a)crocodiles.fi  tai 040 – 848 6153