NFL-miehet Drayton & Kunttu äänessä

13.06.2018, 20:33

Crocodilesin edustusjoukkueen taustavoimat tarjoavat paitsi koko seuraväelle, myös muille kiinnostuneille, uskomattoman hienon tilaisuuden päästä kuulemaan kahden arvostetun ja asiansa rautaisella ammattitaidolla hoitavan NFL-ammattimiehen luennot.

Maanantaina Suomeen saapuvat Maurice Drayton Green Bay Packersista ja Erik Kunttu Detroit Lionsista ehtivät suoraan lennolta katsomaan maanantaina pelattavan Vaahteraliigaottelun Seinäjoen Keskuskentällä Crocodilesin ja Roostersin välillä.

Tiistaina kaksikko astuu esiin kertomaan omista teemoistaan Sokos Hotel Lakeudessa. Maurice kertoo lyhyesti taklaamisesta ja palloturvallisuudesta, eli siitä, miten pelivälineestä kannattaa huolehtia hyvin. Sen lisäksi luvassa on tarinaa spessujen, eli erikoisjoukkueiden, tekemisestä NFL:ssa ja siitä, miten saadaan kaivettua niitä piilossa olevia jaardeja oman joukkueen hyväksi.

Erik puolestaan esittelee videoteknologian käyttöä harjoitusolosuhteissa ja otteluissa. Sen lisäksi hän kertoo digitaalisen teknologian hyödyntämisestä oman seuran ja vastustajien scouttaamisessa.. Myös se käydään läpi, miten scoutataan draftiin ilmoittautuneet ja draftattaviksi kelvolliset pelaajat ja vapaat agentit.

Voisi hyvällä omallatunnolla väittää, että tämän tason sessiota ei Suomessa ole NFL-koutsien toimesta järjestetty koskaan aikaisemmin.

Kaksikko viettää Suomessa juhannuksenalusviikon. Luvassa on myös tutustumista Kuortaneen Urheiluopistoon ja lisäextraa seuran omalle väelle keskiviikkoiltana, jolloin luvassa on treenit junnuille.

Mukaan voi vielä ilmoittautua tästä linkistä.