Marianne harjoittelee Crocoissa

05.06.2016, 16:44

Seinäjokelaislähtöinen Marianne Pahkala opiskelee St. Louisin lähellä sijaitsevassa Lindenwood Universityssä urheilujohtamista ja -markkinointia. Kesäksi hän palasi kotikaupunkiinsa ja hakeutui oma-aloitteisesti Crocodilesin toimintaan mukaan.

– Olen parikymppinen Seinäjoelta lähtöisin oleva nuori nainen jonka tavoitteena on valmistua urheilujohtamisen ja -markkinoinnin kandiksi keväällä 2017, kertoo itsekin yliopistotasolla urheileva Marianne.

– Opiskelen tällähetkellä Missourissa Yhdysvalloissa Lindenwood Universityssa ja opintojeni ohella pelaan rugbya sekä yleisurheilen NCAA II-divarissa, jatkaa neito, jota Crocodilesin naisjoukkue on kovasti yrittänyt värvätä kesän peleihin naisten Vaahteraliigaan mukaan.

– Palasin Suomeen kesäksi tehdäkseni harjoitteluni Seinäjoen Crocodilesille ja kokemusta jenkkifutiksesta on karttunut paitsi vuosien saatossa katsojan roolissa mutta myös St Louis Ramsin työntekijänä. Crocodilesin parissa toivon pääseväni näkemään lähietäisyydeltä miten urheiluseura toimii ja miten pelipäivästä luodaan yleisölle kokonaisvaltainen elämys. Kaiken koulussa opitun tuominen konkreettisella tasolle on kesän tavoitteeni, sekä tietysti päästä juhlimaan Vaahteraliigan mestaruutta Seinäjoella, lisää Marianne, jolle on nakitettu jo monenmoista tekemistä niin edustusjoukkuetason hommissa kuin yleensäkin seuratason toiminnassa.

Mukavaa saada paluumuuttajia tällaiseenkin työhön.