Keskuskentästä uusi kotikenttä

27.03.18 21:44

Viime kaudella OmaSp Stadionilla pelannut Crocodiles siirtyy alkavalle Vaahteraliigan kaudelle pelaamaan kotiottelunsa tutulla Seinäjoen Keskuskentällä. Crocodiles on aikaisemminkin pelannut Keskuskentän nurmella.

Kentällä on pelattu niin I divisioonaa, Vaahteraliigaa kuin seuran ensimmäinen Euro-pelikin. Tuolloin vastassa oli ruotsalainen Tyresö Royal Crowns ja elettiin armon vuotta 2002. Pudottamalla ruotsalaiset Crocodiles varmisti paikkansa neljän parhaan seurajoukkueen joukossa Euroopassa häviten semifinaalin niukasti Saksassa Braunschweig Lionsille.

Siirtyminen Keskuskentälle on monen asian summa. Viime kausi OmaSp Stadionilla oli toki hieno kokemus, mutta nyt saadaan oheismyyntitulot seuran omaan kassaan ja kuluja on muutenkin vähemmän kuin viime kaudella. Vastaavasti se mieluisin vaihtoehto, Jouppilanvuoren tekonurmi, on remontin alla, koska kaupungissa pelataan jalkapallon U19-ikäluokan Euroopan Mestaruus-kilpailut.

Samaiset kisat pitävät myös OmaSp Stadionin varattuna koko heinäkuun ja koska uuden tekonurmen saava Joupiska palvelee EM-kisojen aikana harjoituskenttänä, ovat kenttäkuviot muiltakin osin tulevana suvena erittäin haasteelliset kaupungin alueella.

Joupiskahan ei liioin olisi käynyt pelipaikaksi senkään takia, että siellä ei katettua katsomoa ole tarjolla, eli tässä kohtaa Vaahteraliigan liigakriteerit nousevat muuriksi.

Toki luonnonnurmella pelattava kausi on varmasti haastava sekin, tarjoaa Keskuskenttä kuitenkin mm. huomattavasti Joupiskaa paremmat olosuhteet VIP-vieraille. Tietenkin toiveena on, että kesä olisi suotuisa säiden suhteen.

Ensimmäisen kotiottelunsa Crocodiles pelaa tällä uusvanhalla kotikentällään 4. kesäkuuta, jolloin Hämeenlinna Huskies saapuu kauden kotiavaukseen vieraaksi. Vaahteraliigakausi kausi alkaa CRocodilesin osalta 17.5. pelattavalla vieraspelillä Tampereen Pyynikillä Saintsia vastaan.

Crocodilesin kotiotteluohjelma
Ma 4.6. klo 18.30 Crocodiles – Huskies Hämeenlinna
Ma 18.6.klo 18.30 Crocodiles – Roosters Helsinki
La 30.6. klo 15.30 Crocodiles – Steelers Kuopio
La 7.7. klo 18.30 Crocodiles – Royals Vaasa
La 21.7.klo 15.30 Crocodiles – Butchers Porvoo
La 25.8. klo 15.30 Crocodiles – Saints Tampere
7.-9,9. Vaahteraliigan Välierät

© Crocodiles 2018

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob