Kesän 2022 Crocodiles -biisi!

07.03.2022, 11:44

Crocodilesin kotisuolla on totuttu kuulemaan Klamydian Pohjanmaa kappaletta aina vihreäpukuisten ylittäessä maalilinjan. Nyt on arkistojen kätköistä löytynyt vähintäänkin yhtä kovan luokan hitti, jonka on alun perin tehnyt Alwari Tuohitorvi niminen yhtye. Alkuperäinen kappale on nimeltään Fantasia ja se on julkaistu jo 70-luvulla (https://www.youtube.com/watch?v=AV9broRX8VU). Kappaleesta inspiroituivat Esa Luhta ja Nummisuutarit, jotka yhdessä sanoittaja Jussi Asun kanssa alkoivat työstää kappaleesta Crocodiles-versiota.

Pelipaikastaan puolustuksen linjassa riippumatta valikoitui kappaleen aiheeksi maalien teko ja nimeksi ”Kohta tulee TeeDee”. Kappale äänitettiin Jääskän Suikin studiolla Seinäjoella 1990–1991 vaihteessa. Kappale ei yltänyt listaykköseksi, mutta ensi kaudella uudistuneella kotisuolla kappale raikaa krokotiilien lähestyessä maalia. Taas yksi hyvä syy lisää ostaa oma kausikortti ja suunnata kohti Jouppilanvuorta kesällä 2022!

Kappaleessa rummuissa on Mauno (Mane) Mannio, bassossa Jorma (Käntty) Mäkynen, koskettimissa Juha Finnilä, kitarissa Hannu (Hanski) Lehto ja Esa (Lusu) Luhta.