Puheenjohtaja Jari Jalavan yhteenveto menneestä kaudesta

04.11.2022, 15:38

Kausi 2022 oli menestyksekäs Crocodilesille monella eri sarjatasolla. Kun koronan aiheuttamat harjoittelurajoitteet olivat viimein poistuneet, pystyivät kaikki joukkueet ikäluokasta riippumatta harjoittelemaan tavoitteellisesti ja laadukkaasti koko pitkän talvikauden. Kuluneena kesänä palattiin myös takaisin normaalin pituisiin kausiin lyhennettyjen sarjaohjelmien sijaan.

Kuluneen vuoden aikana Crocodilesille myönnettiin tähtiseuramerkki, joka on hieno osoitus siitä laadukkaasta seuratyöstä, jota Crocodilesissa tehdään. Olympiakomitean mukaan ”Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista”.

Yksi hienoimmista uudistuksista, joka menneellä kaudella otettiin käyttöön, on uudistunut Wirokit Stadion. Uusi katsomorakennus lisäsi huikeasti ottelutapahtumien viihtyisyyttä aina nuorimpien juniorien kotipeleistä Vaahteraliigaotteluihin asti. Yleisöystävällisempien ottelutapahtumien järjestäminen on nyt entistä helpompaa ja askel askeleelta Jouppilanvuoren tekonurmesta eli ”suosta” alkaa kehittyä Crocodiles toiminnan keskus.

Kaikkien hienojen saavutusten ohella vuoteen mahtui myös suru-uutisia. Keskuudestamme poistui yllättäen sekä pelaajia että seuratoimijoita. Kunnioitamme ja muistamme edesmenneitä henkilöitä lämmöllä.

Kilpailullisesti kausi oli seuratasolla loistava:

U13 saavutti SM-hopeaa.

U15 saavutti SM-hopeaa.

U17 saavutti SM-pronssia.

U20 onnistui kasvattamaan pelaajamääräänsä huimasti aikaisempia kausia suuremmaksi.

Miesten Vaahteraliigajoukkue saavutti SM-hopeaa ja palautti Crocodilesin mitalikantaan ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen.

Nuorimpien U9 ja U11 juniorien kaudet sujuivat voitokkaasti ja kun SM-mitaleita aletaan jakamaan, on tämä ikäluokka niitä todennäköisesti voittamassa.

Naisten MM-kilpailuissa oli mukana Crocodiles edustajia niin pelaajissa kuin taustatoimijoissakin. Myös naisten joukkue on uudelleenrakennuksen keskellä ja ensi kaudella nähdään toivottavasti myös naisten joukkue ilmoittautuneena sarjaan.

Crocodilesin edustajat olivat mukana useissa ikäkausimaajoukkueissa ja menestystä tuli myös sillä saralla. U17-maajoukkue voitti PM-kultaa, U19-maajoukkue voitti oman EM karsintaryhmänsä. Naisten maajoukkue voitti MM-pronssia ja miesten maajoukkue raivasi tiensä EM lopputurnauksen välierävaiheeseen.

Menestystä on siis tullut monella saralla ja ensi kaudella selkeänä tavoitteena on lähteä kirkastamaan nyt jo saavutettuja SM-mitaleita ja toivon mukaan tulevana syksynä seurassamme on suuri joukko Suomenmestareita.