Naisten 1. Divisioonan toisella kierroksella Crocodilesille saapuu haastaja Mikkelistä

19.05.2018, 20:48

Crocodilesilla on takanaan tappio kauden ensimmäisestä ottelusta Kuopio Steelersiä vastaan, kun taas Bouncers otti avauskierroksella selkeän voiton Jaguarsista numeroin 36-0.

Vihreässä leirissä viimeviikon tappio on pyyhitty jaloista ja valmistautuminen uuteen koitokseen on täydessä käynnissä. Keskushyökkääjä Veera Piispanen odottaa innolla uutta vastusta. ” Pidetään vain pallot omissa käsissä niin hyvä tulee”, Kommentoi Piispanen.

Ottelusta on odotettavissa mielenkiintoista taistelua varsinkin linjapelaamisessa. Bouncersilla linjasta löytyy runsaasti kokoa ja fyysisyyttä molemmin puolin. Puolustuksen linjan keskellä pelaava kovaotteinen maajoukkuepuolustaja Laura Pekkarinen tulee varmasti aiheuttamaan hyökkäyksen linjalle harmaita hiuksia. Crocodilesin linjassa pelaava Henna-Maija Alakoskela odottaa ottelusta todellista jännitysnäytelmää. ”Uskon, että ottelu tulee ratkeamaan vasta viime minuuteilla. Toivon myös runsaasti onnistumisia pallon molemmilla puolilla, sillä tämä ottelu tullaan ratkaisemaan linjassa”.

Ottelu Seinäjoki Crocodiles – Mikkeli Bouncers Sunnuntaina 20.5 Jouppilanvuoren tekonurmella. Kickoff klo 12.00

Gamecenter

Facebook tapahtuma