Vielä viimeinen oljenkorsi

24.08.2018, 19:29

Nyt ei kilautella kaverille. Ei oteta fifty-fifty -mahdollisuuttakaan. Nyt tartutaan kynsin ja vesipedon hampain siihen viimeiseen seitinohueen oljenkorteen. Se voi johdattaa Crocodilesin hiukan yllättäenkin pudotuspeleihin.

Vaahteraliiga on ollut tällä kaudella poikkeuksellisen mielenkiintoinen ja jännittävä ja se on sitä viimeiseen runkosarjan peliin saakka.

Jos Crocodiles nimittäin kaataa lauantaina runkosarjakauden päätösottelussaan Tampere Saintsin ottaen samalla revanssin, saattaa edessä hyvinkin olla arpajaiset siitä, kuka pääsee neljäntenä joukkueena pudotuspeleihin. Poikkeuksellista, joskaan ei ihan ennen kuulumatonta.

Pahimmassa tapauksessa Crocodilesille jää käteen kaksi voittoa, joka on yhtä paljon kuin viime kausi tuotti. Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että joukkue on aivan erilaisella hengellä ja mentaliteetilla matkassa.

Kun vielä viikko on tuonut useita hyviä uutisia, on tulevaisuus joka tapauksessa erittäin valoisa. Sarjapaikka on nyt kaiken järjen mukaan varma.

Ottelu alkaa lauantaina klo 15.30 Keskuskentällä ja koko joukkue kaipaa todella äänekästä kannustusta runsaslukuiselta kotiyleisöltään. Tervetuloa paikalle!

Jos joku syy estää saapumasta, voi matsin katsella Ruutu+ -palvelusta.