Suden pesään tauon jälkeen

12.08.2018, 19:52

Crocodilesin ensimmäinen ottelu Vantaalla pelattujen EM-kisojen jälkeen on matka varsinaiseen suden pesään. Vaikka vastassa onkin kukonpoikia, se on vain valepuku, joka hämää vastustajia. Helsinki Roosters on nimittäin pelannut ilman tappioita koko tämän kauden, joten jatkosopimuksen kirjoittaneella päävalmentaja Michael Mattinglyllä on edessään melkoinen haaste.

Joukkueet kohtasivat juuri ennen juhannusta Seinäjoen Keskuskentällä. Silloin punakone jyräsi taululle tylyt 88-21 -numerot. Ei siinä juuri selitettävää jäänyt.

Tuo oli pelinrakentaja Jonathan Bakerin ensimmäinen ottelu Crocodilesissa ja siitä lähtien on peli kehittynyt jatkuvasti. Tässä yksittäisessä ottelussa varmasti tärkeämpää kuin pelkkä lopputulos on se, että kehitystä nähdään edelleen.

Aika mielenkiintoinen yksityiskohta Crocodilesin osalta on se, että EM-kisoissa vesipetojen puolustuksesta mukana oli peräti neljä pelaajaa. No, peräti ja peräti. Roostersistahan kisoissa oli reilut 20 pelaajaa!

Vastakkain tässä Velodromilla pelattavassa maanantai-illan TV-kamppailussa on kaksi pisimpään yhtäjaksoisesti Vaahteraliigassa pelannutta seuraa. Kohtaamisiakin on siis matkan varrella tullut aikamoinen kasa. Viimeiset 20 ottelua ovat Roostersin eduksi 11-9, toki viimeiset neljä on päättynyt helsinkiläisjoukkueen voittoon.

Matsi alkaa Velodromilla klo 18.30. Ellet pääse paikan päälle ihastelemaan Euroopan eliittiin kuuluvaa Roostersia, jonka Crocodiles yrittää parhaansa mukaan kampittaa, katsele peliä Ruutu+ -palvelusta.