Fit Seinäjoki on nyt Crocodiles edustusjoukkueen virallinen kuntosali!

28.01.2022, 20:40

Fit Seinäjoki on laadukas yrittäjävetoinen kuntokeskus Seinäjoella, jonka puitteet ovat mahdollistaneet Crocodilesin ulkomaalaisvahvistusten harjoittelun jo useana kautena. Nyt Fit Seinäjoki ja Crocodiles edustusjoukkue ovat solmineet uuden sopimuksen, joka tukee myös paikallisten urheilijoiden harjoittelua ympäri vuoden.

Crocodilesin tavoitteena on alentaa edustusjoukkueessa harrastamisen kustannuksia ja tukea etenkin nuorten pelaajien harrastamista. Tämän sopimuksen avulla pystytään tarjoamaan loistavat harjoitteluolosuhteet kaikille pelaajille siten, että hinta ei muodostu esteeksi kenellekään. Kuntosaliharjoittelu on olennainen oheisharjoittelun muoto amerikkalaisessa jalkapallossa, ja nyt sitä päästään tekemään huippuolosuhteissa!

Seuraavana Crocodilesin tähtikeskushyökkääjä Christian Powellin kommentti yhteistyön laajenemisesta, joka on harjoitellut salilla jo vuodesta 2018:

”I love training there & all the love they’ve shown me over the years up there. I’m glad this is our official gym cause it’s definitely the place to be & a lot of my on-field success is credited to this place”