Crocoille hyökkäyksen koordinaattori ja jatkosopimuksia

27.08.2018, 19:28

Crocodilesin valmennustiimi vahvistuu jälleen kun Joni Mäkelä palaa hyökkäyksen koordinaattoriksi parin välivuoden jälkeen.

Joni pelasi Crocoissa ja kakkosjoukkue gatorsissa 2000-luvun alkupuolella aina vuoteen 2008 asti, saavutuksena yksi hopea ja pronssi. Valmentaja hän on toiminut U19 ja U21 joukkueissa kolmen kauden ajan sekä crocojen edustuksen hyökkäyksen koordinaattorina 2015 ja 2016.

Joni Mäkelä
– Valmentaminen on ollut välivuodetkin mielessä, mutta töiden puolesta hommaan ei olisi pystynyt sitoutumaan vaadittavalla tasolla, nyt asiat saatiin päävalmentajan kanssa sovittua ja odotan ensi kesää mielenkiinnolla.

Coach Mattingly
– One of improves what we needed to have next year was offensive coordinator, Joni is open minded and he did great job with Justin Sottilare at 2015 and 2016. As i interview Joni he really likes our playbook and of course RB Powell, he also have good points make playbook more varied.


Myös pelaajarintamalla tapahtuu, seuran omat kasvatit Mikko Havulehto, Iiro Huhtala, Joonas Kaleva, Miikka Kaunismäki, Eero Alarinta, Jaska Värinen, Henri Jaakkola, Timi Hietala, Tino Hietala, Juha Luuri sekä Tuomas Saarimäki esiintyvät myös ensi vuonna crocojoukkueessa.