Crocodilesin edustuksen off-season harjoittelu on käynnistynyt

04.11.2021, 21:32

Crocodilesin off-season harjoittelu alkaa ja luvassa on kovaa ja monipuolista harjoittelua. Pelaajat ovat saaneet palautua menneestä kaudesta, mutta nyt alkaa valmistautuminen tulevaan kauteen. Pelaajat ovat innoissaan treenikauden alkamisesta ja pääsevät nyt tekemään töitä harjoituksissa.

Crocodiles on värvännyt hyvät valmentajat off-seasonia varten ja tämä varmasti huomataan talvitreeneissä, joissa pelaajat hiotaan valmiiksi seuraavaa kautta varten. Yhteistreenit edustuksella luovat joukkueelle hyvää yhteishenkeä ja pelaajat saavat monipuolisuutta harjoitteluun. Crocodiles-coachit ovat myös tehneet pelaajille oman saliohjelman, jolla saadaan valjastettua pelaajien voima ja räjähtävyys.

Valmentajina toimivat painivalmentaja Juha Tuuri, joka osaa yhdistää voiman ja liikkuvuuden sekä Teemu Ivalo, joka pitää Crocodiles-pelaajille nopeus- ja kestävyysharjoittelua.

On hyvä nähdä, että pelaajat ja valmentajat ovat innoissaan treenikauden alkamisesta. Crocodilesin off-season harjoittelu on suunniteltu huolellisesti ja on hyvä muistaa, että off-seasonilla tehdään töitä pelikautta varten. Työn jälki näkyy vasta kesällä, mutta huolellisella talviharjoittelulla luodaan vahva pohja tulevalle kaudelle.