30.7.2020 Kauden avaus Wolverines – Crocodiles

31.07.2020, 11:33

Kauden avaus taputeltiin käyntiin ja ottelusta kehkeytyikin erittäin viihdyttävä.
Kotijoukkue saapui valmiimpana taistoon ja vierasjoukkueen vahvuudet oltiinkin scoutattu ankaralla kädellä. Seinäjokisten vahvuutena pidetty juoksupeli saatiin estettyä lähes täysin ja keihään kärkikin eli Christian Powell jäi minimaalisille jaardeille.

Peliä väritti runsaat virheet joita kotijoukkue teki vähemmän, numerot olivat selvät mutta peli oli tasaisempi mitä numerot taululla näyttivät. Wolverines saa lisää miehiä EU-pelaajista jo seuraavaan peliin joten joukkue voi olla yllättävänkin kova koko kautta silmällä pitäen. Seinäjokisilla vahvistukset saavat lisää joukkuetreeniä, laatu on parempaa mitä tässä pelissä nyt nähtiin.

Crocodilesilla kasteensa uudella pelipaikalla sai Spencer Cutlan ja heti siellä vaatimustasoon korkeammalla eli pelinrakentajana. Rohkeita yrityksiä mutta kaikki eivät osuneet vielä maaliinsa. Yhteispeli oli hakusessa mutta muutamalla vahvistuksella oli ainoastaan yhdet joukkuetreenit alla joten tämän ymmärtää. Tästä on hyvä parantaa ja varmasti kokemuksen karttuessa ”selkäranka-ratkaisut” helpottuvat. Välillä tuli painetta pelinrakentajalle oikein kunnolla joten helpolla ei mies päässyt. 

Crocoilla miellytti nuorten esiinmarssi, Kallio, Kaunismäki ja Lundberg hoitivat tonttinsa hienosti, Veikka Lehtonen oli myöskin vakuuttava kokeneesta kaartista.

Pari kertaa ammuttiin Crokotiilia nyt omaan nilkkaan, onneksi jalkoja on vielä kolme jäljellä sekä häntä joten hätä ei ole tämän näköinen. Uutta latausta vaan piippuun.
Seuraavaksi kotisuolle saapuukin kunnon mittari kun vastassa on aina laadukas Helsinki Roosters, sama viikonpäivä eli torstai 6.8.2020.

Ehkäpä se kukko ei kie’ukkaan?

wol-cro2020.jpeg