Onneksi on Christian Powell

01.06.2024, 09:06

Crocodiles v Wolverines 37-14 (14-7)

Otetaan ihan aluksi ne hyvät jutut perjantai-illan helteessä Wirokit Stadionilla pelatusta Vaahteraliigan kolmannen kierroksen ottelusta.

Voitto on voitto on voitto. Onneksi meillä on Christian Powell. Nuoriso pelasi iloisesti. Kolme matsia, kolme voittoa. Voittaminen on mukavampaa kuin häviäminen. Keli oli silleesti sopivan subtrooppinen.

Kokonaisuutena kauden kolmas ottelu, samaan aikaan kolmas peräkkäinen kotiottelu, ei muodostunut varsinaiseksi klassikoksi. Jollakin tavalla kotijoukkueen treeniviikostakin huokui se, että oletettiin homman hoituvan puolihuolimattomasti. Ikävä kyllä, juuri sen näköistä tekeminen ajoittain olikin.

Oli ennakkoon päivän selvää, että Wolverines ei pysty haastamaan Crocodilesia, jos mennään tosissaan, ykkösmiehillä ja veren maku suussa. Nyt kotijoukkueelta olivat sivussa import-osaston J’Kbi Reddick, Fa’avae Fa’avae ja Charles Akanno. Kahdella jenkillä mentiin, mutta hyväähän on se, että tämä riitti.

Wolverines oli kuitenkin se joukkue, joka teki illan ottelusta pelin. Ennakkoluulottomasti pelannut ahmalauma teki kaiken sen, mihin rahkeet riittävät ja kaiken vieläpä ihan hyvin.

Tässä kohtaa tulee se, onneksi meillä on Christian Powell. GOAT. Kyllä. Malliesimerkki ammattiurheilijasta, joka tekee kaiken parhaalla mahdollisella tavalla tinkimättä mistään. Kelpaa oikein loistavasti esikuvaksi jokaiselle junnulle ja tosiasiassa myös jokaiselle edustusjoukkueen pelaajallekin.

CP lisäsi jo nyt varsin mykistävää saldoaan peräti neljällä touchdownilla ja taas kerran yhdellä reippaasti yli 100 jaardin juoksupelillä. Peli kuin peli, homma ei jää ainakaan Christian Powellista kiinni.

Mukavia onnistumisia tuli myös Oskari Tapolalle, joka teki Vaahteraliigassa ensimmäisen maalinsa, velipoika Artulle, joka riehui puolustuksessa palkintojen arvoisesti, sekä esimerkiksi nuorelle Joona Sarvikkaalle, joka pääsi palauttelemaan Wolverinesin puntteja ansaiten muutenkin peliaikaa.

Ruokahalu, tuo kuuluisa juttu… se kasvaa syödessä, niin sanotaan. Kahden pudotuspelijoukkeista otetun voiton jälkeen halusi lisää hyvää ja kaunista. Ei tullut. Tuli nihkeä ja hikinen voitto. Myös se lasketaan siihen kuuluisaan W-sarakkeeseen. Pitää olla siihen tyytyväinen. Pitää myös parantaa tekemistä, että tuohon kyseiseen sarakkeeseen saadaan vielä jatkossakin merkintöjä.

Ensi viikolla on syytä olla parempi. Silloin mennään Lohjalle, mistä ei kauhean mieluisia muistoja oli viime visiitiltä. Toki voitto tuli, mutta pikkaisen oli nihkeää. Matsi pelataan tulevan viikon perjantaina 7. kesäkuuta.