Crocodilesiin perustetaan amerikkalaisen jalkapallon peruskoulu

28.07.2018, 19:55

Crocodilesiin perustetaan amerikkalaisen jalkapallon peruskoulu uusille yli 12v harrastajille, joka antaa perustiedot ja taidot lajiin. Peruskoulun tavoite on luoda matala kynnys tulla mukaan lajiin ja seuraan. Lajiin perehdyttäminen aloitetaan ilman varusteita ja alkeista lähtien. 

Peruskoulun tavoitteena on luoda harrastajille pohja lajitietämykseen ja taitoihin, jonka jälkeen he siirtyvät olemassa oleviin joukkueisiin sekä perustettavaan Gators akatemia joukkueeseen liiton sarjaan. Gators akatemia joukkueessa toimii myös vanhempia harrastajia, jotta kynnys pelaamiselle olisi mahdollisimman matala. Juniorit voivat liittyä omiin ikäluokkiinsa peruskoulun päätyttyä.

Lajiin ja seuraan perehdyttäminen jatkuu myös lajiosuuden jälkeen. Peruskoulun käyneille pyritään saamaan muutakin roolia seurassa ja näin uusia toimijoita lajiin ja seuraan.

Nuoremmissa ikäluokissa Joukkueissa on tyttöjä ja poikia, mutta tavoite on saada nuoriin myös tyttöjen oma joukkue. Saamme peruskoulun myötä valmentajille koulutusta ja manuaalin uusien harrastajien valmentamiseen.

Treenaaminen alkaa ma 17.9 klo 19:00 Elisa monitoimihallilla, Bullerintie 34. Varusteena lenkkarit ja verryttelyasu.

Ilmoittaudu mukaan täältä!