Crocodiles HoF Class of 2018

08.07.2018, 20:18

Crocodilesin oma Hall of Fame sai uusia ansiokkaita jäseniä Royals-ottelun tauolla. Tässä Pasi Härkösen pitämä puhe kyseisestä palkitsemistilaisuudesta. Jokainen, joak valittiin on taatusti valintansa ansainnut. Moninkertaisesti!

Crocodiles Hall of Fame 2018

Crocodiles Hall of Fame perustettiin  vuonna 2007 seuran 20-vuotisjuhlavuonna. Tuolloin ensimmäisiksi jäseniksi nimettiin Juha Laitila, Eero Martinmäki, Vesa Jalava ja Pasi Härkönen. Tuon jälkeen vietettiin hiljaiseloa vuoteen 2017 asti. Seuran 30-vuotisjuhlavuotena toiminta aktivoitettiin, ja Hall Of Fameen nimettiin kolme uutta jäsentä. numerolla 5 Heikki Vatanen, numerolla 6 Veli-Matti Mäki ja numerolla 7 Jari Jalava.

HOF:n toiminnalla on neljä keskeistä tarkoitusta:  Kunnioittaa Crocodilesin toiminnassa ansioituneita henkilöitä, vaalia lajin arvokkainta historiaa, perinteitä ja ansiokkaimpia muistoja, lisätä tietoisuutta lajin alkuperästä, kehityksestä ja kasvusta sekä edistää lajia ja sen positiivisia arvoja. Jäsenyys on mahdollista saavuttaa niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella tehdyn työn tuloksena ja se voidaan myöntää kenelle tahansa merkittävästi Crocodilesissa toimineelle. Lisää asiasta löytyy seuran nettisivuilta.

Hall Of Fame- toimikunnalla on ilo ja suuri kunnia toivottaa Crocodiles Hall Of Fameen tervetulleeksi uusina jäseninä vuonna 2018 numerolla 8. Ritva ja Arto Juppo, numerolla 9. Risto Ranta, numerolla 10. Marko Rissanen ja numerolla 11. Timo Tuokko.

Ritva ja Arto Juppo sekä heidän perheensä toimivat aktiivisesti monessa roolissa seuran alkuvaiheista lähtien luoden Crocodilesin toimintaan alusta asti olennaisesti liittyvää yhteisöllisyyden ilmapiiriä. Toimiminen mm. huollossa, lääkärinä, ottelutapahtumien järjestelyissä sekä erilaisten ottelutapahtumien ulkopuolisten, yhteishenkeä kohottavien aktiviteettien puuhahenkilöinä loi perustaa yhdessä tekemiselle, mistä Crocodiles on tullut tunnetuksi. Lisäksi on syytä muistaa Arton legendaarinen pelaajaura Nurmo No Lightsien riveissä Seinäjoki- Nurmo- ottelussa.

Risto Ranta jatkaa ansiokkaasti Heikki Vatasen luomaa tietä huoltajana ja seuratoimijana, jonka toiminta kattaa paitsi pelitapahtumat, myös kokonaisvaltaisen omistautumisen seuratoimintaan niin tapahtumissa kuin niiden ulkopuolella. Omaa aikaansa laskematta Rippe on ollut ja on edelleen paikalla siellä, missä seuratoiminnassa tarvetta kulloinkin on, ja tekee sen aina hyvässä hengessä hymy huulilla.

Paitsi legendaarisia huoltajia ja seuratoimijoita, Crocodilesissa on vuosien saatossa esiintynyt legendaarisia pelaajia. Yksi kaikkien aikojen pelaajia on Marko Rissanen. Seinäjoelle saavuttuaan Mape oli koko peliuransa aina joukkueen merkittävä osa, jonka varaan pystyttiin pelisuunnitelmissa varaamaan erityinen osuus. Mittavan seura- ja maajoukkueuran seuran kannalta merkittävin yksittäinen suoritus lienee mestaruusvuoden 2001 Vaahteramaljan MVP-palkinto.

Timo Tuokko yhdistää jälleen Crocodilesille tyypillisesti pelaajan ja seuratoimijan roolit. Menestyksekäs ja pitkä ura joukkueen luottomiehenä tukimiehen pelipaikalla on jatkunut peliuran jälkeen seuratoimijana: valmennuksessa, pelaajahankinnoissa ja nykyään juniorivalmennuksessa. Juniorivalmentajan ura on myös huomioitu mm Seinäjoen vuoden valmentaja- tittelillä.

Arvoisa yleisö, pyydän teitä antamaan valituille heidän ansaitsemansa railakkaat suosionosoitukset valinnan johdosta sekä seuran puolesta tehdystä ansiokkaasta työstä!