Bongaa pelaajat ja hommaa yhteispiletti pesäpallo- ja jefupeliin

19.08.20 16:46

Seinäjoen Maila-Jussit ja Crocodiles tarjoavat yhdistelmälipun naisten Superpesiksen ja miesten Vaahteraliigan otteluun tulevalle viikonlopulle. Molempien joukkueiden edustuksen pelaajia voi torstaina bongata seinäjokelaisten S-markettien pihassa markkinoimassa tulevan viikonlopun pelejä.

 

Torstaina kannattaa lähteä ruokakaupoille kello 16.00 ja 18.00 välisenä aikana. Tuolloin on kuuden seinäjokelaisen S-marketin edustalla on Maila-Jussien naisia ja Crocojen miehiä pelipaidat päällä jakamassa tarjousesitteitä, joilla kaksi henkilöä pääsee peliin yhden hinnalla tai  jos ostaa liput S-marketin edustalta, niin kaksi henkilöä pääsee huikealla tarjouksella sekä pesäpallopeliin että jenkkifutismatsiin yhteensä kymmenellä eurolla. Se on hurja tarjous se.

Jussittaret kohtaa perjantaina elokuun 21. päivä kello 17.30 Kotijoukkue Areenalla Mynämäen Vesattaret, ja lauantaina 22. elokuuta kello 16.30 miesten Vaahteraliigassa mitellään Crocodilesin ja Kuopio Steelersin välistä kiihkeää ja kotijoukkueelle merkityksellistä ottelua Vaahteraliigan kauden 2020 play off-paikkaa ajatellen Keskusurheilukentällä.

Seinäjoen Maila-Jusseissa ja Crocodilesissa pelataan Suomen pääsarjatasoilla ja molemmat seurat ovat omassa lajissaan maamme suurimpiin kuuluvia nuorisoseuroja. 

Pesäpallossa ja amerikkalaisessa jalkapallossa kiinnitetään nykyisin huomiota kiinnostavaan ottelutapahtumaan, yleisölle halutaan tarjota muutakin viihdykettä kentällä tapahtuvan ottelun lisäksi. 

Ainakin kerran kesässä kannattaa kurkata sinne stadionin aidan toiselle puolelle ja käydä katsomassa ja kannustamassa muitakin urheilulajeja kuin sitä omaa ja rakasta seuraansa. Utelias ja rohkea katsoja voi yllättyä, myönteisesti. Bongaa siis piletti, ja lähde viikonloppuna nauttimaan urheilun tuomasta kiihkeästä jännityksestä ja tunnelmasta ja muista, että laji kuin laji on parasta, luonnollisesti juurikin paikan päällä. Seinäjoki iskee!

Muista myös ostaa seurojen fanituotteita, jotta oman seuran väri näkyy kaupungin kaduilla ja koulun sekä työpaikan käytävillä. 

 

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob