Woman behind the facemask – Tytti Niemi

15.12.2021, 10:05

Nimi: Tytti Niemi
Ikä: 28
Pelipaikka: RB/LB
Pelivuodet: 11

Aikaisemmat joukkueet: Suomessa oon aina pelannut Crocoissa, mutta Jenkeissä asuessa pelasin DC Divasissa Washington D.C:ssä.

Paras jefumuisto: Parhaita jefumuistoja on niin monta samalla viivalla, että vaikea nimetä vain yhtä. Pari vuotta sitten pelissä sovittiin Lehtosen Saran kanssa treffit QB:n luona (puolustuksessa) ja sieltä me sit noustiin pelinrakentajan päältä, kun pilliin vihellettiin. Osa parhaista jefumuistoista tulee joukkuekavereiden kehityksen ja onnistumisien seuraamisesta.

Paras asia Crocodilesissä: Omasta näkövinkkelistä Crocoissa on parasta se, että saadaan työskennellä yhdessä junnujen kanssa. Junnut auttaa meitä treeneissä ja antaa kovan vastuksen ja me taas sit sparrataan heitä.

Ammatti/työpaikka/opiskelut: Ammatiltani oon hieroja, mutta työskentelen myös espresso housella kahvin parissa.

Kotipaikka: Seinäjoki

Muut harrastukset: Jefutreenien ja puntin lisäksi ei jää oikein muihin harrastuksiin aikaa, mutta koiran kanssa ollaan käyty nosework-treeneissä!

Lempiruoka: Erilaiset pastat ja risotot

Mitä kuuluu näin offseasonilla?
Näin offarilla kuuluu todella kiireistä! Mulla korjattiin ACL ja kierukka elokuussa ja vielä on aika paljon tehtävää, että päästään lähtötilanteeseen and beyond. Odotan innolla, että pääsen helmikuussa vetämään harttarit niskaan ja takaisin lajitreeneihin.

Mitä odotat ensi kaudelta? Tietenkin sitä, että pääsee pitkästä aikaa iskemään vastustajia. Ensi kaudelta odotan myös tasaisia ja kovia pelejä vastustajien kanssa ja sitä, että nähdään joukkueena kovan treenin tulos, kun päästään yhdessä kentälle riehumaan. Tietty odotan meiltä myös kunnon scorettamista useamman ihmisen toimesta.

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi ensikaudelle? Henkilökohtaisiin tavoitteisiin kuuluu virheettömyys fyysisyyden, pelinluvun ja tekniikan osalta, mutta kuten kaikki jenkkifutarit tietää niin virheettömyys tässä lajissa on aika utopiaa. Tavoitteena on myös pelata ehjä kausi ilman suurempia loukkaantumisia ja pitää hauskaa joukkuekavereiden kanssa.

Kuvaile ensikauden joukkuetta lyhyesti/mitä odotat joukkueelta? 2022 joukkue tulee varmasti olemaan tiivistii yhteen hitsautunut, motivoitunut ja voitonjanoinen, sillä meidän viime kausi loppui ennen aikojaan ja monelle jäi varmasti siitä jotain hampaankoloon. Odotan meiltä joukkueena hyvää kommunikointia ja omien vastuiden osaamista.

Miten valmistaudut tulevaan kauteen? Tulevaan kauteen valmistaudun voiman ja nopeuden kasvattamisella ja sitten kun taas pääsee lajitreeneihin, niin isoilla toistomäärillä treenattavassa osa-alueessa.

Mitä muuta haluat sanoa Crocodiles faneille? Tervetuloa katsomaan meidän pelejä ens kesänä Joupiskan tekonurmelle uusiin hienoihin katsomoihin. Luvataan järjestää teille kunnon viihdykettä viimeiseen minuuttiin asti!