Woman behind the facemask – Iidamaria Isoviita

11.01.2022, 19:48

Nimi: Iidamaria ”Ipi” Isoviita
Ikä: 28v
Pelipaikka: OL/DL
Pelivuodet: 2
Aikaisemmat joukkueet: Ei aikaisempia joukkueita.

Paras jefumuisto: Se tunne kun sai tehtyä pelissä ensimmäisen pallonkantajan taklauksen. Joukkueena voittaminen on yksi parhaimpia asioita! Kävin lisäksi tänä syksynä pelaamassa Jönköping Spartansissa, Ruotsissa, ja se varmasti oli ikimuistoinen kokemus.

Paras asia Crocodilesissä: Pohojalaanen periksiantamattomuus.

Ammatti/työpaikka/opiskelut: Sairaanhoitajana työskentelen tällä hetkellä Lapualla. Samaan aikaan opiskelen agrologiksi Seamkissa.

Kotipaikka: Lapua, mutta Porista olen kotoosin.

Muut harrastukset: Salilla käynti, luonnossa liikkuminen ja kaikki eläinten kanssa tekeminen.

Lempiruoka: Kanasalaatti eri variaatioilla ja sushi.

Mitä kuuluu näin offseasonilla?
-Ihan hyvää kuuluu! Ruotsissa pelaamisen vuoksi ylimenokausi oli vähän myöhemmin kuin normaalisti ja offaritreeniin palailtu marras-joulukuussa. Loppuvuodesta oli remppaa ja muutto, sekä harjoittelu että työt, niin on pitänyt muistuttaa itseään myös levon tärkeydestä. Asutaan melko kaukana Lapuan keskustasta, joten kotona oleva punttis helpottaa treenaamista! Kovaa möyhäämistä odotellessa.

Mitä odotat ensi kaudelta?
-Joukkuetta, joka pelaa yhteen ja kaikki kaikkien puolesta. Ollaan pieni joukkue, mutta pirun kovia kun saadaan palaset paikoillee.

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi ensikaudelle?
-Noh, kaikkea ei uskalla vielä sanoa ääneen. Mutta omaan tekemiseen lisää peliälyä, nopeampaa jalkaa ja muutama sekuntti lisää pelaamista downeihi; tällä kombolla varmaan päästään jo eteenpäin.

Kuvaile ensikauden joukkuetta lyhyesti/mitä odotat joukkueelta?
-Pelataan hyvä ehjä kausi ja katotaan mihin se riittää, voittamaanhan sitä aina lähdetään, se on jämpti!

Miten valmistaudut tulevaan kauteen?
-Pitämällä pään mukana. Kuulostelemalla kroppaa ja mieltä, pitää tunnistaa millon pitää puskea kovempaa ja milloin treenin sijasta vetäästä päikkärit. Kuitenki halu olla nopeampi, kovempi ja parempi kuin linjan vastapuoli, on kova.

Mitä muuta haluat sanoa Crocodiles faneille?
-Naisten joukkueen peleissä oli viime kesänä hyvin porukkaa! Pidetään ens kesänä sama meininki! Räyhätään ens kesänäki joka sarjatasolla menemään, eks je?