Croconaisten tryoutit

24.09.2020, 13:59

Crocodiles naisten joukkue järjestää perinteisen maksuttoman amerikkalaisen jalkapallon try-out -kurssin tulevina viikkoina Jouppilanvuoren tekonurmella. Kurssin ajatuksena on esitellä lajia kiinnostuneille sekä antaa mahdollisuus kokeilla erilaisia harjoitteita vanhojen pelaajien kanssa. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa pelaamista joukkueen mukana.

– Ideana on pitää matalan kynnyksen treenit, joissa kokeillaan jenkkifutiksen perusasioita, kuten peliasentoa, kentällä liikkumista, pallon heittoa ja kiinniottoa sekä taklauksen alkeita. Pyrimme myös siihen, että pystyisimme käyttämään varusteita jossain treenissä. Haluamme kuitenkin pitää treenit rentoina eikä niin vakavina. Tällä kurssilla saa ja pitää olla hauskaa, kertoo Elisa Laine kurssin sisällöstä. Joukkue on innoissaan tulevasta kurssista, sillä se on hyvä tapa tuoda joukkuetta muiden tietoisuuteen sekä mahdollisesti värvätä uusia pelaajia.

– Olemme saaneet markkinoitua kurssia hyvin ja tavoittaneet valtavasti ihmisiä. Mainostaminen etenkin Instagramissa sekä muussa sosiaalisessa mediassa on tavoittanut tarvitsemamme kohderyhmän. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä reipas 30, sanoo Lillian Nuutinen. Laine ja Nuutinen haluavat vielä painottaa, että kurssilla ei tarvita erityistä osaamista tai tietämystä lajista; kokeilukurssilla riittää liikkumiseen sopivat vaatteet, lenkkarit tai nappikset, juomapullo sekä iloinen ja avoin mieli. Kurssille ei tarvitse myöskään päästä jokaiselle kerralle, vaan mukana voi olla esimerkiksi yksissäkin treeneissä.

– Mukaan pääsee kyllä myös kesken kurssin tai vaikka sen jälkeenkin, Nuutinen vinkkaa. Naiset ovat pelanneet Seinäjoella vuodesta 2010 lähtien. Tällä hetkellä joukkue pelaa 1- divisioonaa. Joukkueessa on noin 20 pelaajaa monella eri lajitaustalla. Crocodiles naiset toivottavat kaikki innokkaat tervetulleeksi kokeilukurssille.

Lisätietoa saa sähköpostilla croconaiset@crocodiles.fi tai esim. viestillä Facebookissa tai Instargamissa @crocodilesnaiset.

Kokeilukurssi Joupiskan tekonurmella:

Ma 21.9. klo 18-19.30
Pe 25.9. klo 18-19.30
Ma 28.9. klo 18-19.30
Pe 2.10. klo 18-19.30