Värinen palaa puolustukseen

20.06.2023, 11:22

Crocodiles sai keskikesän juhlan alla syytä juhlia pikkuisen iloisemmin kuin normaalisti. Viime kauden finaalin jälkeen hynttyyt naulaan lyönyt tukimies Jaska Värinen on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen seuran kanssa ja on mukana joukkueessa heti juhannustauon jälkeen.

Joukkueen pelaajahankinnoista vastaavista managereista Juha Laitila ei peitellyt tyytyväisyyttään Värisen paluun suhteen.

– Jaska tuo meille linebackerosastolle syvyyttä ja nopeutta. Mielestäni saatiin todella kovan luokan vahvistus tähän kohtaan, iloitsi Laitila.

Toden totta.

Urallaan 69 runkosarjaottelua pelannut Crocodilesin oma kasvatti Värinen on saalistanut tililleen 300 taklausta, joista peräti 50 aloituslinjan takana. Ne ovat tuottaneet vastustajille yhteensä 276 jaardia miinusta.

Vaikka Väristä ei taatusti suupalttina tunnetakaan, muutama kommentti sentään irtosi kaverilta joka yleensä antaa tekojensa puhua puolestaan.

– Kyllä se antoi paluupäätökselle vauhtia, että finaali pelataan Seinäjoella. Hyvinhän meillä pojat on pelanneet, eli olisihan se hauska olla siellä sitten mukana, kaksi SM-hopeaa tililleen saavuttanut Värinen sanoo.

Kyllä minä olen Vaahteraliigaa koko ajan seurannut sen, mitä suinkin olen ehtinyt. On ollut mielestäni aika yllättäväkin sarja tähän mennessä. Monella joukkueella tuntuu olevan pelinrakentaja vähän kateissa ja itse ainakin odotin Roostersin olevan ihan kärjessä, lisää Värinen.

Crocodilesin seuraava ottelu pelataan 7. heinäkuuta kun kotijoukkue kohtaa hurjasti vahvistuneen United Newland Crusadersin Wirokit Stadionilla.