Tuttuja pelaajia, uusi kausi. Kahden Crocodilesin paluu kaudelle 2019

21.12.2018, 19:08

Kun joulu lähestyy, lisää uusia sopimuksia tehdään Crocoihin. Tällä kertaa kyseessä on kaksi tuttua kotimaista pelaajaa FB/TE Asko Mäntymäki ja LB/DL Mikko Rastas. Molemmat pelaajat siirtyivät Crocoihin Hämeenlinna Huskiesista juuri Vaahteraliigakauden alussa ja molemmat tekivät hyvää työtä joukkueessa heti ensimmäisellä kaudella.

Päävalmentaja Mattingly:
”Askon ja Mikon paluu on iso asia joukkueelle. Heille kehittyi hienoa kemia valmentajien ja peljaajien kesken ja he toivat kokemusta joukkueeseen. Olen hyvin iloinen heidän paluustaan, siitä on apua joukkueelle. Uskon, että puolustuksen koordinaattori Tuomas Leinonen on myös tyytyväinen saadessaan Rastaan takaisin puolustukseen jossa häntä voi peluuttaa tukimiehenä, puolustuksen linjassa sekä erikoisjoukkueessa.”

Asko Mäntymäellä oli iso rooli viime vuoden joukkueessa koska hän pystyi pelaamaan sekä sisempänä laitahyökkääjänä ja blokkaavana keskushyökkääjänä. Asko oli tärkeä osa juoksupelissä ja ajoittain myös heittojen vastaanottajana.

”Asko on tärkeässä roolissa hyökkäyksessä ja olemme hyvin tyytyväisiä kun näemme hänet jälleen vihreissä. Hän voi pelata sekä sisempänä laitahyökkääjänä että blokkaavana keskushyökkääjänä, hän tuo paljon tunnetta jokaiseen peliin. Hän on taistelija sekä opettaja nuoremmille pelaajille” vahvistaa Crocodilesin hyökkäyksen koordinaattori Joni Mäkelä.