Tuore QB, ”Virginialainen”

06.02.2020, 14:43

Pitkän etsimisen jälkeen löytyi mies Virginiasta, Brady Williams.
22-vuotias heittolinko joka osaa myös juosta, mitäpä sitä muuta tarvitsisikaan osata? Hänhän on koulunsa ennätysmies lähes kaikessa mikä pelipaikkansa osaamiseen kuuluu, 2019-kaudella liikutti palloa 230 jaardia/ottelu keskiarvolla, heitti 18 touchdownia ja rikkoi koulun heittojaardi-ennätyksen. 2071 jaardia, 156:lla yrityksellä. Nimetty myöskin All Stareihin pitkin peliuraansa joten Crokotiilien suolla voidaan odottaa saman tahdin jatkuvan.

Omina vahvuuksinaan Brady pitää tiukoissa paikossa oikeiden asioiden tekemistä, nopeaa reagointia pelin sisällä ja itseluottamusta. On tottunut ratkomaan pelejä paineen alla ja pystyy nostamaan tasoaan tilanteen sitä vaatiessa. Kovia lupauksia mutta kun tilastoja katselee niin ainakin ne puhuvat puolestaan. Suomesta Willams ei tiennyt oikein mitään, Vaahteraliigasta ja Seinäjoesta otti selvää kun sai yhteydenoton. Piti heti paikasta kuten olettaa saattaa. Washington Redskins on hänen suosikki NFL-joukkueensa koska pelaavat sopivasti siinä ”kulmilla”.

Welcome to Seinäjoki Brady Williams and nice to have you here. We suggest you google Tangomarkkinat, Provinssirock and Vauhtiajot. Seinäjoki is a summertown!

#gridironfi #seinäjokicrocodiles

https://athletics.misericordia.edu/…/r…/brady-williams/12362