Toivo elää edelleen

18.08.2018, 19:33

Crocodiles jatkaa maakuntamatkailuaan reissaamalla Vaahteraliigassa kakkosena olevan kuopiolaisen Steelersin vieraaksi luonnkauniille Väinölänniemen Stadionille poikkeuksellisesti sunnuntaina pelattavaan kamppailuun.

Kuopiolaisjoukkue on kaikkea muuta kuin tyypillinen sarjanousija. Joukkueesta löytyy erittäin laadukkaat ulkomaanavut, joista Crocodilesille tuttu on mm. viime kaudella Seinäjoella pelannut Felix Ntwa. Puolustuksen takakentällä pelaava lappeenrantalaislähtöinen Santeri Inkinen puolestaan palasi Saksata Suomeen liittyen Steelersiin pelattuaan myös Seinäjoella.

Steelers voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Seinäjoen Keskuskentällä erittäin dramaattisen lopun myötä 41-39 kotijoukkueen punnerrettua johtoon reilu minuutti ennen loppua. Ei ollut tylsä peli, vaikka harmittikin melko paljon.

Crocodilesilla on edelleen, ainakin teoreettiset, mahdollisuudet punnertaa pudotuspeleihin. Siltä se ei todellakaan tuntunut kun taulukossa oli nolla voittoa ja viisi tappiota. Kaksi peräkkäistä kotivoittoa kuitenkin herätti kytevän liekin eloon. Pääsy neljän sakkiin kuitenkin edellyttää voittoa niin tässä kamppailussa kuin kauden päättävässä kotiottelussa Tampere Saintsia vastaan.

Jos kävisi niin onnellisesti, että tästä voitto saataisiin naarattua Kallaveden rannalta mukaan, vaatii se edelleen hiukan sopivia tuloksia myös muista otteluista. Ainoa asia, minkä Crocodiles kuitenkin voi tehdä on keskittyä omaan tekemiseensä ja tehdä parhaansa. Sarjataulukko kertoo lopputuleman Crocodilesin kohdalta 25.8. ehtoolla.

Peli alkaa Väinölännimen kentällä sunnuntaina klo 15.30 ja matsi on luonnollisestikin nähtävissä myös Ruutu+ -palvelusta.