Powell jatkaa isommassa roolissa

28.10.2023, 15:29

Viime kaudella monenmoisia virstanpylväitä tavoittanut Christian Powell jatkaa edelleen Seinäjoki Crocodilesin väreissä myös kaudella 2024.

Peräti seitsemännen kautensa Crocodilesin asussa aloittava keskushyökkääjä tulee alkavalla kaudella ottamaan vielä aiempaakin isomman roolin, sillä himoharjoittelijana tunnettu Powell vastaa seuran edustusjoukkueen talvikauden harjoittelusta.

Viime kaudella Powell siirtyi pelaajana Vaahteraliigan kaikkien aikojen (2002-2023) juoksujaardien piikkipaikalle ja kakkoseksi tehtyjen touchdownien määrässä. Powellin edellä on 117 TD:llään Stephen Stokes. Powellilla kasassa on 101 maalia.

Joukkueen managereista Timo Tuokko oli erittäin tyytyväinen saatuaan ex-Pittsburgh Steelersin nimen sopimuspapereihin.

– Tällä oli paljonkin merkitystä meille. CP on pelaaja joka johtaa omalla esimerkillään, tekemisen taso off-seasonilla ja kauden aikana on ammattimaista. CP ottaa vastuulleen myös joukkueen off-season harjoittelun johtamisen, aloittaa Tuokko myhäilynsä lomassa tilanteen avaamisen.
Vaikka viimeiset kaksi kautta ovatkin mitalien värin valossa päättyneet valtavaan pettymykseen, ei Crocodiles suinkaan luovuttamassa.

Meille oi tärkeää saada CP:n sopimus aikaiseksi, nyt on hyvä ja vankka pohja mille rakentaa. Myös tuon off-season harjoittelun johtamisen takia oli hyvä saada sopimus aikaiseksi nopeasti, jatkaa Tuokko.
Viime kaudella joukkueen vastuuvalmentajana toiminut Keary Iarussi ei Seinäjoella jatka. Mies on päättänyt etsiä ns. oikeita ja koulutustaan vastaavia töitä.

Meillä on neuvottelut käynnissä uuden päävalmentajan ja hyökkäyksen koordinaattorin kanssa. Joukkue aloittaa treenaamisen marraskuun puolenvälin aikoihin, lisää Tuokko seuran kuulumisia.