Otteluraportti: Crocodiles – Porvoon Butchers 29.8.2020, Crocot ohjasi Teurastajat lomille

30.08.2020, 16:53

Voitokas runkosarjan lopetus kuten asiaan kuuluikin, Butchers saapui Seinäjoelle kapealla koostumuksella, jalkeilla oli 26 miestä jos oikein laskin. Luvassa olikin helteinen iltapäivä. Jo pelin alussa tahti tuli selväksi kun Crokotiilit saivat muutaman salamamaalin ja vieraat olivat takamatkalla heti alusta saakka – pahin mahdollinen startti.

Lopussa aloitettiin rotaatio ja nuoremman polven Crokoja nähtiin kentällä useita. Vanhemmista veteraaneista kentällä teki hyvää työtä myöskin Veli-Matti Mäki, nestori täräytti eräässäkin aloituksessa aukon linjaan ja katsomoon kuulosti siltä kuin vuoristopässit olisivat kokeilleet sarviensa kestävyyttä.

Tilanteesta tuli touchdownkin. Hieno moukarointi nestorilta.

Parhaana palkittiin kotijoukkueelta puolustuksesta Veeti Kallio (pari säkkiä), hyökkäyksestä Powell (kolme td:tä) ja toistaiseksi kauden parhaan pelinsä pelannut QB Cutlan. Virheetön suoritus, 284 heittojaardia ja kaksi touchdownia, kiinniottajana molemmissa aina liukas Robitaille. Lopputulos 42-6!

Joukkue vaikuttaa virittyneen parhaaseen iskuunsa juuri ennen ratkaisupelejä, puhutaan sitten puolustuksesta tai hyökkäyksestä. Tykit on ladattu, tulenjohtokin on ollut valppaana joten viimeisiin kahteen peliin asiat ovat erinomaisesti jiirissä. 

Ristiin ollaan pelattu runkosarjassa ja se tekikin omat kommervenkkinsä playoff-taistoihin.

Crocodiles, Wolverines ja Royals keräsivät kaikki kolme voittoa ja kaksi tappiota. Royals sijoittui kolmikosta ylimmäksi voitettuaan kummankin kilpailijansa keskinäisissä kohtaamisissa ja Crocodilesin neljännen sijan sinetöi avausottelun tappio Wolverinesille. Vastaan saapuu siis välieriin Kuopion Steelers, runkosarjan voittaja mutta jo kerran kellistetty Savon ylpeys. Ottelu pelataan 5.9. Kuopiossa, faneja tarvitaan antamaan huutoapua, ”Keskuskentän ihmeen” voi vallan mainiosti tehdä vielä Kuopiossakin.
Kalakukkoa on maisteltu jo kertaalleen, rapiaa oli!

Kuvia ottelusta!