Otteluraportti: Crocodiles – Helsinki Wolverines 9.7.2021 – Mälkkien sisäänmarssi

12.07.2021, 12:40

Seinäjoki Crocodiles – Helsinki Wolverines
35-23 (14-0)

Jännittävät pelit senkun jatkuvat mutta yksi on ja pysyy – Powell ja ratkaisijan viitta. Mies teki 50 TD:nsä Vaahteraliigaan tässä pelissä joten tason heittelystä ei voi miestä syyttää. Benjamin Plu oli myöskin pelipäällä, samoin kuin QB Whitehead. Heikkoja lenkkejä ei löydy edes täikammalla, niin hyvältä pelaaminen näytti kautta linjan. Sopiva sekoitus nuoruutta, kokemusta, taitoa sekä pöljyyttä.
Taklaustehdas-Värinen jatkoi omaa parasta osaamistaan ja Toivola myös sai vahvan pelin vyölleen. Oli kuin takiainen.

Lisämausteena tähän peliin saatiin 2004-syntyneiden vahva esiinmarssi, omia kasvatteja kaikki. Voidaan puhua siis jo suomalaisittain harvinaisesta ”pelaajapolusta” junioreista edustukseen.
Coach-Pisto on antanut pojille tarvittavat perusopetukset, vaatinut tekemään töitä ja tulos on tämä. Vastuuta saa kun on sen aika. Unohtamatta Aaltoa tai Mäki-Maunusta, samaa timanttista työtä ”mälkeiltä” sekä valmennukselta. Tätä kotiyleisö kaipaa, suorastaan vaatii.
Kotipoikia eli homeboys.
Arttu ”Ässä” Saarikoskesta tuli maalinsa johdosta muuten Vaahteraliigan kaikkien aikojen nuorin maalintekijä joten onnittelut hänelle. Sitä titteliä tuskin ihan heti kukaan vie pois. Artun haastattelu ja kentällä näkyvä innostus oli myöskin mukavaa seurattavaa, silloin kun peli kulkee niin kulkee, ripaus tuuria tarvitaan aina mukaan, on se sitten onnekas pomppu tai ei mutta jonkun sekin on juostava maaliin saakka.

Nyt voi mälkit mennä raitilla leviästi tämän päivän mutta huomenna alkaa taas puurtaminen, U-17 peli edessä, sopivasti uusinta Wolverinesia vastaan.

Ottelun lopputulos sysää Wolvot kiperään tilanteeseen, seuraavaksi Kuopioon ja pakkovoiton paikka. Vahvistuksia lienee luvassa, loukkaantuneita muutama omasta takaa ja pistetarve valtava. Pari jenkkipaikkaa auki, voi kääntää vielä kauden suunnan.

Seinäjoelle seuraavaksi vastaan Royals, perjantaina 16.7 Vaasassa.
Siellä Vaasalla se kuuluisa pakkovoiton paikka ja Crokotiileillä tilaisuus varmistella runkosarjan sijoituksia.

Elämme jännittäviä aikoja, pelejä tiuhaan tahtiin ja sijoitukset elävät. Kuka kestää kuorman parhaiten?