Nuoret krokotiilit uusivat sopimuksiaan

29.10.2022, 19:25

Viime kaudella edustusjoukkueen mukana oli useampia 2004 syntyneitä pelaajia, joista osa vielä odottaa läpimurtoaan.

Ensimmäinen näistä on pelinrakentajalupaus Arttu Aalto, joka pääsi väläyttelemään pelitaitojaan kaudella 2021 kun Crocodilesin pelinrakentajat kokivat loukkaantumisia vuoron perään. Tästä epäonnesta joutui kärsimään myös Arttu ja viime talvi menikin loukkaantumisesta parantuessa. Nuori Aalto saa jatkuvasti hyvää valmennusta ja esimerkkiä amerikkalaispelinrakentaja Whiteheadiltä, jonka kanssa yhteistyö jatkuu jo kolmatta vuotta.

Toinen edustusjoukkueen Artuista, Arttu Saarikoski, oli niin ikään epäonnen soturi, kun hän loukkaantui U20-sarjan ottelussa niin vakavasti, että hän joutui päättämään kautensa. Arttu on yksi joukkueen ahkerimmin treenaavia pelaajia, jonka kehitys talven aikana oli erittäin näkyvää. Valitettavasti Arttu ei päässyt esittelemään potentiaaliaan Vaahteraliigakentillä, mutta ensi kesänä hän saa siihen uuden mahdollisuuden.

Myös Julius Tuominiemi on tehnyt jatkosopimuksen. Nuori ja vikkelä laitahyökkääjä on harjoitellut edustusjoukkueen mukana jo useamman vuoden ja amerikkalaispelinrakentajien heittojen kiinniottaminen alkaa olla tuttua Juliukselle. Julius pääsee olemaan mukana kovatasoista laitahyökkääjäporukkaa, jossa kilpailullinen ilmapiiri varmasti tukee nuoren pelaajan kehitystä.