Man behind the facemask – Joel Särkelä

30.11.2021, 15:33

Crocodilesissa on viime vuosina käynnistynyt hurja nuorennusleikkaus ja toinen toistaan lahjakkaampia oman junioriohjelman tuotoksia nousee joka vuosi mukaan liigajoukkueeseen. Uudistuneella kotisuolla tullaan näkemään taas seuraavalla kaudella useita uusia nimiä, jotka tulevat olemaan merkittävässä roolissa matkalla Vaahteramaljaan. Man behind the facemask on juttusarja, jossa tarkoituksena on tutustua uusiin ja vanhoihin pelaajiin haastatteluiden avulla ja selvittää, mitä heille kuuluu kentällä ja kentän ulkopuolella. Kuka on tuo tuulen nopea laitahyökkääjä tai ladonoven kokoinen puolustuksen linjamies? Vastaus näihin ja moniin muihin kysymyksiin tulee selviämään tämän juttusarjan aikana!

Ensimmäisenä vieraana on Joel Särkelä, nuorempi Särkelöiden tehokaksikosta.

Nimi:
Joel Särkelä
Ikä:
21
Pelipaikka:
Laitahyökkääjä
Pelivuodet:
7 vuotta
Aikaisemmat joukkueet:
Crocodiles juniorit, Maajoukkueet
Paras jefumuisto?
Tanskassa, kun voitettiin U17 Pohjoismaiden mestaruus
Paras asia Crocodilesissä?
Eniten kehuisin kyllä joukkuehenkeä. Treeneissä on aina hyvä mutta kilpailullinen ilmapiiri, joka edesauttaa kaikkien kehitystä

Ammatti:
Merkonomi
Kotipaikka:
Seinäjoki
Muut harrastukset:
Lenkkeily, salilla käyminen, osaketreidaaminen, kitaran soitto
Lempiruoka:
Makaroni ja jauheliha

Mitä kuuluu näin offseasonilla?

  • Hyvää kuuluu. Tällä hetkellä menee vähän enemmän aikaa töissä, mutta jenkkifutis ei ole kuitenkaan mennyt mielestä tauolle.
    Mitä odotat ensi kaudelta?
  • Rehellisesti sanottuna odotan ensi kauden olevan paras kausi vuosiin ja uskon, että näillä juurilla sekä jo sopimukset tehneillä ulkomaan pelaajilla pystymme tekemään isoja pelejä tulevalla kaudella.
    Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle?
  • Tavoitteenani on oppia lukemaan paremmin puolustuksen muodostelmia ja reagoimaan niihin sekä kehittää kykyä päästä paremmin kohteeksi pelinrakentajalle. Tottakai myös oma ennätysmäärä pisteitä kauteen täytyy tehdä.
    Miten valmistaudut tulevaan kauteen?
  • Tällä hetkellä treenailen salilla ja teemme laitahyökkääjien ja pelipaikkakohtaisen valmentajan kanssa yksityistreenejä muutaman kerran viikkoon. Lisäksi treenaamme koko joukkueen kanssa yhteisiä fysiikkatreenejä pari kertaa viikkoon.