Lisää jerkkua linjoihin

09.05.2024, 17:40

Crocodiles on vahvistanut linjojaan vielä noin viikko ennen kuin Vaahteraliigan 2024 kausi starttaa kotiottelulla hallitsevaa Suomen Mestaria, Porvoo Butchersia, vastaan Wirokit Stadionilla perjantaina 17. toukokuuta.

Itävallasta puolustuksen linjaan saapuu jo ennestään tuttu mies Felix N’Twan liittyessä ryhmään. Wienissä syntynyt N’Twa saapui Seinäjoelle keskiviikkona. N’Twa edusti Crocodilesia kaudella 2017.

Itävaltalainen aloitti pelihommat Ranskassa Pessac de Kangourousin väreissä jatkaen pelihommia USA:ssa El Paso Cathedral High Schoolissa, San Jose City Collegessa ja Texas A&M Commerce yliopistossa. Pohjois-Amerikan jälkeen vuorossa oli Vienna Vikings, sitten Crocodiles ja Suomessa myös Kuopio Steelers.

Matka jatkui saksalaisen Frankfurt Universen, espanjalaisen Badalona Dracsin ja uudelleen saksalaisten Leipzig Kingsin, sekä Oldenburg Knightsin väreihin. Puolustuksen linjassa pelaava N’Twa on 191 cm pitkä ja painaa 126 kg.

Crocodilesin hyvinkääläisosasto puolestaan vahvistuu kahdella pelaajalla. Jo aiemmin ryhmässä nähdään Falconsia edustaneista pelaajista Panu Huttu, sekä Tapolan veljekset, Oskari ja Arttu.

Nyt joukkueeseen liittyvät nuori lupaus Markku Pasanen ja Eetu Jokinen. Pasanen on 19-vuotias nuori 186 cm/110 kg pelimies puolustuksen linjaan. Jokinen puolestaan on 23-vuotias 187 cm/130 kg pätikkä linjaan.

Jo aiemmin tällä viikolla Crocodiles julkisti tehneensä sopimuksen Turku Trojansin kasvatin, Justus Virtasen, kanssa. Virtanen on koulutukseltaan laitahyökkääjä ja edustanut Crocodilesia pari vuotta sitten U20-joukkueessa.