Kolmas leiri sujui mainiosti

13.03.2023, 18:55

Crocodilesin edustusjoukkueen kolmas leiri, tällä kertaa Elisa Monitoimihallilla, sujui mainiosti. Paikalla oli todella runsaslukuinen osanotto ja se sai myös vastuuvalmentaja Keary Iarussin myhäilemään.

– Olemme tasaisen varmasti parantaneet tekemistämme leiri leiriltä, eikä tämä viimeinen ollut minkäänlainen poikkeus tuosta trendistä. Oikeastaan se oli aiempiakin parempi nyt kun sekä Christian Powell, että Zach Whitehead olivat mukana. Kilpailu on todella intensiivistä ja pelaajat saivat kokea aiempaa kovempaa fyysistä ja henkistä painetta verrattuna aiempaan, Iarussi analysoi viikonlopun leiriä.

– Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että olemme nyt astumassa sille valmistautumisjakson alueelle, jolloin hyvin pitkälle määritellään se, millainen joukkue me olemme kauden alkuvaiheessa ja siitä eteenpäin. Kaikki mitä teemme on tärkeää. Me odotamme innolla tulevia haasteita, Iarussi jatkoi.

– Isäni Ron lentää tänne seuraavalle leirille ja odotamme innolla myös ison ruotsalaisen hyökkäyksen linjamiehemme, Oscar Strömstedtin, liittymistä joukkueeseen. Puolustuksen johtohahmoista Juhani Koivumäki liittyy ryhmään ja mahdollisesti myös viime kauden puolustuksen linjan ratkaisupelaajiimme kuulunut pelimies, tiivisti Iarussi odottavia tunnelmia.

Seuraavan kerran Crocodilesin edustusjoukkue leireilee sunnuntaina 25. maaliskuuta. Leiri pidetään poikkeuksellisesti Lapuan Patruuna Areenassa, sillä tuolloin kaikki paikalliset hallit olivat varattuja.