Kaksi Ranskan maajoukkuepelaajaa Crocoihin

24.09.2018, 19:21

Crocodilesiin ensimmäiset täsmähankinnat, kun Ranskan maajoukkuemiehet Stéphane Fortes (WR) ja Amir Kilani (DB) kirjoittivat yksivuotiset sopimukset seuran kanssa.

Stéphane on edustanut Ranskan liigassa La Courneuve Flashin joukkuetta. Viimeisellä kahdella kaudella hänotti kiinni 69 heittoa joista kertyi jaardeja 1291 kappaletta ja 24 TD:tä. Fortes oli myös mukana ranskan 2017 World Games-joukkueessa ja oli yksi joukkueen parhaistapistemiehistä.

Stéphane Fortes – hudl video

Amir on Stéphanen joukkuekaveri Flashistä ja pelasi loistavan tulokaskauden Ranskan liigassa, mies saalisti24 taklausta, neljä maahanlyöntiä ja aiheutti yhden fumblen.Kilani nähtiin myös tämän vuoden EM-kisoissa missä hän pelasi kulmapuolustajaa ja puntinpalauttajaa Ranskan Euroopan mestaruuden voittaneessa joukkueessa.

Amir Kilani – hudl video

Coach Mattingly

We have upgraded in two positions of need by signing Amir and Stéphane. Both guys are coming from the Flash along with the French National team. They’re athletic and fast players with a good knowledge of the game itself. I believe both of them will have a big season coming up in 2019 in the Maple league.