Jatkosopimuksia molemmin puolin palloa

08.11.2022, 14:12

Viime kaudella Vaahteraliigan Vuoden tulokas -palkinnon voittanut Akseli Syrjänen palaa Crocodiles vahvuuteen. 23-vuotias Syrjänen on alun perin Jyväskylä Jaguarsin kasvatti ja on pelannut jo useamman vuoden miesten joukkueissa eri tasoilla. Akseli hallitsee useita eri pelipaikkoja hyökkäyksessä, puolustuksessa ja erikoisjoukkueissa. Menneellä kaudella hän yllätti useilla rohkeilla palautuksillaan hankkien tärkeitä jaardeja Croco hyökkäykselle.

Joukkueen kapteenina koko kauden toiminu Heikki Toivola on uusinut sopimuksensa. Turku Trojansissa peliuransa aloittanut 23-vuotias kulmapuolustaja pelaa tulevana kesänä kolmannen kautensa Crocotiileissä. Toivola tuo ryhtiä ja johtajuutta puolustuksen takakentälle.

Kolmas palaaja on Kristian Ristilä, joka esiintyi sekä laitahyökkääjänä että sisempänä laitahyökkääjänä. Aikaisempina vuosina ikävistä loukkaantumisista kärsinyt Ristilä pääsi avaamaan Vaahteraliiga maalitilinsä ja oli tärkeässä roolissa Crocodiles hyökkäyksessä. Tulevalla kaudella monipuolisen Ristilän rooli tulee kasvamaan entisestään.