Jatkosopimuksia laitahyökkääjäosastolle

26.10.2022, 19:47

Yksi viime kauden yllättäjistä oli Kasper Harju, joka siirtyi loppukaudesta Karleby Goatsin riveistä Crocoihin. Goats ja Crocodiles U20 leireilivät yhdessä keväällä, jolloin laitahyökkääjien valmentaja Jarkko Suokas kiinnitti huomiota lahjakkaaseen pelaajaan. Loppukauden ajan Kasper oli tärkeässä roolissa Crocodiles hyökkäyksessä ja pääsi avaamaan myös Vaahteraliigan maalitilinsä.

Viime kaudella debyyttinsä tehnyt Santtu Salmi palaa myös Crocodiles paitaan. Nuorelta ja lahjakkaalta Salmelta voidaan odottaa hyviä otteita tulevan kesän Vaahteraliigassa, sillä tämä on myös aktiivinen osa laitahyökkääjien treeniryhmää.

Jaakko Kasari on aikaisempina vuosina totuttu näkemään pelinrakentajan tontilla juniorijoukkueissa, mutta viime kaudella hän siirtyi laitahyökkääjäksi. Kasari koki kauden ensimmäisessä ottelussa ikävän loukkaantumisen, joka piti hänet sivussa suuren osan kaudesta. Loppukaudesta hän kuitenkin pääsi useaan otteeseen osoittamaan arvonsa joukkueelle ottamalla tärkeitä kiinniottoja tärkeissä paikoissa.

Crocodilesin kotimaisilta laitahyökkääjiltä on odotettavissa kovia suorituksia tulevana kesänä, sillä ryhmä treenaa aktiivisesti yhdessä myös varsinaisten joukkueharjoitusten ulkopuolella valmentaja Jarkko Suokkaan johdolla. Hyvin alkanut yhteistyö pelinrakentaja Whiteheadin kanssa jatkuu jo hyvissä ajoin, kun Zach saapuu takaisin Suomeen alkutalvesta.