Farmisoppari Kokkola Scorpionsin kanssa

06.03.2024, 12:39

Crocodiles ja II-divisioonassa pelaava Kokkola Scorpions ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2024. Viime kaudella Crocodilesilla oli vastaava sopimus Scorpionsin edeltäjän, Karleby Goatsin kanssa.

Asiaa on ollut pistämässä vireille Scorpionsin puheenjohtaja ja viime kaudella Crocodilesin väreissä Vaahteraliigaakin pelannut Jarno Huhtakangas.
Crocodilesille farmisopimus antaa mahdollisuuden tarjota peliaikaa niille pelaajille, joiden peliaika on muuten tiukassa liigatasolla. Scorpions puolestaan saa ryhmäänsä hyvin valmennettuja, yleensä, nuoria pelaajia, jotka tarvitsevat mahdollisimman paljon downeja kehittyäkseen.

Miten sitten näkee yhteistyökuvion Huhtakangas?

– Mahtavaa että yhteistyö Crocodilesin kanssa jatkuu myös meidän seuramuutoksen jälkeen. Farmisopimuksen myötä saadaan laadukkaita yhteisleirejä ja erinomaista valmennusta niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille. Tämä on myös hyväksi meidän omalle valmennukselle, joka on jo päässyt tekemään yhteistyötä Crocodilesin valmennuksen kanssa off-seasonin aikana, iloitsee Huhtakangas farmisopimuksesta.

Aivan yhtälailla tyytyväisiä ollaan myös Crocodilesin leirissä syntyneeseen sopimukseen.

– Olen iloinen että kaudella 2023 aloitettu farmiyhteistyö saa jatkoa tulevalle kaudella.
Kokkolassa tehdään hyvää työtä jefun parissa ja sieltä on tulevaisuudessa tulossa lisää kovia pelimiehiä.

– Yhteistyö toimii hyvin jo offseasonilla kun Scorpionsin pelaajat ja valmentajat käyvät Crocodiles leireillä hakemassa oppia ja kokemusta liigatason toiminnasta.

Yhteistyön tulee toimia molempiin suuntiin ja sen molemmat seurat ymmärtävät hyvin. Pelaaja/valmentajavaihdot molempiin suuntiin palvelevat erinomaisesti kumpaakin seuraa.

– Meille on erittäin tärkeää että edustusjoukkueeseen nostetut pelaajat saavat peliaikaa Scorpionsissa ellei sitä tule riittävästi Crocojen Vaahteraliigassa pelaavassa joukkueessa, kommentoi tilannetta puolestaan toinen Crocodilesin GM-kaksikosta Timo Tuokko.