Ei paljon riemua

26.05.2018, 20:43

Royals v Crocodiles 25- 7 (6-0)

Ei avautunut Crocodilesin pistetili Vaahteraliigan toisessakaan ottelussa, vaan joukkue jatkaa edelleen nollakerhossa. Tappio Mustasaaren pesäpallohallin tekonurmella jätti vesipedot nollakerhoon nostaen kotijoukkueen sieltä pois avausvoiton myötä.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue meni johtoon melkoisen räikeän kiinnipidon myötä. Näinpä pelinrakentaja Isaac Fisher pääsi etenemään maalialueelle touchdownin merkiksi. Ainahan näitä menee läpi, mutta ainahan ne kirvelevät, eli ei paljon sielua lämmittänyt se, että pitkässä juoksussa virheiden pitäisi mennä tasan. Toiselle jaksolle mentiin ilman sen enempiä pistesuorituksia.

Toisella puoliajalla kotijoukkue karkasi ranskalaisen laitahyökkääjö Jerome Valbonin ja jenkkikeskushyökkääjä Justin Williamsin touchdowneilla 19-0 -johtoon.

Viimeisellä neljänneksellä vierasjoukkueen Christian Powell näytti olevansa melkoinen menijä. Miehen viimeistelemä TD oli Crocodilesin ensimmäinen pistesuoritus tälle kaudelle, eikä se todellakaan jättänyt ketään kylmäksi. Powell karkasi noin 6-7 taklauksesta irti viimeistellen maalin ja osoittain samalla olevnasa liigan eliittiä pelipaikallaan.

Tuo TD ja Jonathon Moorhousen potkaisema lisäpiste eivät kuitenkaan erityisen pitkälle piisanneet, sillä kotijoukkue käytti vielä kertaalleen hyödykseen Crocodilesin hyökkäyksen saamattomuuden.

Crocodiles oli onnistunut kohentamaan puolustuspelaamistaan kauden avausottelusta. Se ei kuitenkaan loppupeleissä paljoakaan auttanut. Isäntäjoukkue nimittäin loihti kuitenkin tarvittavan määrän pisteitä.

Crocodilesin puolustus pelasi pitkään hyvin. Jopa loistavasti. Sen sijaan hyökkäys ei kyennyt antamaan apuja. Nyt on varmaan melkoisen iso itsetutkiskelun paikka. Kauden alla oletettiin, että juuri hyökkäys on se, joka kantaa joukkuetta. Tähän mennessä tuo samainen hyökkäys on tuottanut kahdessa ottelussa seitsemän pinnaa, eikä sillä kyllä kaus mennä.