Botnia Bowl IX: Vaasan Royals – Seinäjoen Crocodiles 14.8.2020 Kaarlen Kenttä, klo 18:30.

14.08.2020, 14:06

Botnia Bowl on täällä taas ja joukkueet lähtevätkin siihen kutkuttavissa asetelmissa. Royalseilla pelkkiä voittoja alla ja Seinäjoella peli on alkanut vasta luistamaan.

Tässä mitataan vapiseeko ”Vaasan veri”, Crokotiileillä on syönti päällä.
Voitolla pääsy jatkopeleihin on askeleen lähempänä tai jopa varma, Royalseilla toki on enemmän painetta puserossa koska pisteet pitäisi tämän jälkeen hakea vieraista ja vastassa olisi  ennakkoon Vaahteralligan kovinta kastia eli Roosters & Steelers

Kirnu matkaa tällä kertaa Seinäjoelta Vaasaan ottelun ajaksi lainalle joten kannattaa käydä katsomassa ihan paikan päälläkin, se on hienon perinteikäs.

Pelihän nivoutuu täysin siihen onnistuuko Crokotiilit katkaisemaan kolmipäisen kyyn kaulan eli tällä tarkoitetaan kolmikkoa JallohSuoste sekä Gwinner.
Onneksi Crokotiilien takakenttä on ollut loistavassa vormussa joten katse kääntyy eittämättä heihin. VärinenLehtonen sekä Jallow. Nyt mitataan miestä.
Crokotiilien nuorten miesten on jatkettava siitä mihin viime pelissä jäivät, taso ei saa heittelehtiä – Cutlaniin pätee samat sanat. Havulehto sai varmasti myöskin rauhaa tekemiseensä, pelipaikan vaihto oli loistoveto valmennukselta.
Linjan ”young guns” saavat isot pitkät nyt vastaansa, linjan pitäkin liikkua kuin crokotiilin häntä, jos ei kroppa nappaa niin sitten vähintäänkin häntä teilaa.. Massalla on ”vanhaa-Seppoa” hankala sivuun kammeta.

Cutlan ei saa  nytkään hetken rauhaa, miestä on kiinni henkseleissä kuin lavatansseissa konsanaan. Spencer näytti viimeksi että paineessa kasvaa timantteja – oli yksi ottelun ratkaisuhahmoista ja tason nosto edelliseen peliin oli järkyttävä. Mahtava näytös!

Kotipojat ensin nostoissa:

Royals:

  • Kolmipäinen kyy ja samalla armoton iskuase, Jalloh, Gwinner ja Suoste. 
  • Iso hyökkäyksen linja, mm. Seppo ja superlupaus Alinen. Kestääkö prässiä?
  • Kaksi edellistä paikalliskamppailua on otettu tiskiin, alkaako jo olla perinne?
  • Gwinnerin feikkialoitukset on saatava pois, melkoinen mysteerisirkus koko mies.

Crocodiles:

  • Linebackit ja vastustajan juoksun tyrehdyttäminen.
  • Powell, Powell ja Powell. Lennon jatkuessa saaristolaisille tulee kiire.
  • Valmennuksen kutsut
  • ”Turhat” liput on saatava pois, Royals iskee armotta ilmaisista jaardeista.

Tiukkaa taistelua siis luvassa perjantaina Vaasassa, Ruudusta näkyy livenä myöskin television puolella.