Otteluennakko: U17 SM Dragons-Wolverines 11.7

10.07.2021, 10:20

U17 SM-sarja,
Dragons – Wolverines
Joupiska, Su 11.7 klo 16.00.

”Mälkkien” peliä heti edustuksen pelin jälkeen kun yhdistelmäjoukkue saa vastaansa edustusjoukkueen tavoin Helsinki Wolverinesin.

Tässä ennakkosuosikki on selvä, tappioton kotijoukkue aikoo jatkaa hyvää kulkuaan mutta nuori Wolverines-ryhmä saa koko ajan lisää kokemusta ja varmuutta. Jos heitto alkaa osumaan niin ottelusta voi tulla mielenkiintoinen.
Takki auki ei voida lähteä tähänkään peliin. Vaahterapelejä on mukavasti kertynyt osalle ”mälkeistä” alle ja se kokemus pitäisi nyt siirtää ikäistensä peleihin.

Joukkueiden nostot:

Dragons:
-DL Hautala, uudella pelipaikalla, Piston pelipaikkakoulun käynyt pallotaitava kaveri. Moottorin rajoitinta ei tunnu löytyvän joten ”anna sen soida”. Kaksi Vaahterapeliä jo vyöllä tältä kaudelta.
-RB Vanhatalo, luottojyrä. Tasainen, aina toimittaa mitä tilataan. Kaivaa jaardit vaikka harmaan kiven läpi. Viime pelissä pääsi maalin makuun, nälkäinen
-LB Järvenpää, palaa kokoonpanoon. Poika on kunnossa ja menohalut sen mukaiset. Hyvä kentän hahmotus, ei mene ns.”laput silmillä kuin ravihevonen”.
-LB Jääskeläinen, mitä ahtaampi paikka, niin sitä varmemmin Elias sieltä löytyy. Iskee lujaa. Potentiaalia löytyy.

Wolverines:
-QB Salama, ikäisekseen huippulahjakas. Nopea kuten nimestäkin voi jo päätelllä.
U-15 talentti.
-Tasainen ryhmä, nuori sekä innokas.
-Linjan toimivuus, Salamalle pitää saada aikaa toimia. Heittojoukkue, yllätyksellinen.
-Mattingly oli ensimmäisessä junnupelissä rajalla vahtimassa, onko viikonloppuna luvassa tuplakeikka Seinäjoelle?

Kesäinen sää, nuorta voimaa ja intoa kentän täydeltä, voiko sitä muuta enää toivoa? Aurinkoa voi ottaa mukavasti samalla. Kannustusta nuoriso kaipaa.