Otteluennakko: U17 Dragons vs Porvoon Butchers 22.8 – ”Lopullinen viilaus”

18.08.2021, 17:54

Molemmilla joukkueilla välieräpaikat taskussa, tässä katsotaan sijojen lopullinen muoto.

Dragonseilla tiukka tappio allaan viime kauden mestarista, Butchersilla kahden voiton putki jota varmasti haluavat lisätä. Dragonsit ovat saaneet pelinsä hyviin uomiin, tulossa sadepeli joka on kauden kolmas. Elementti siis jo tuttu. Edellinen peli, tiukkoine tulkintoineen jätti spekuloitavaa mutta taulut numerolla pysyvät. Nälkä kasvaa ja jo nyt on nähty ettei ns.”ylikylän joukkuetta” ole sarjassa. Päivän kunto on vanha mutta paikkansa pitävä fraasi. Se ratkaisee.

Puolustus kotijoukkueella on antanut avaimet joka peliin ja hyökkäyksen superpäivää ei ole vielä nähty. Se on tilauksessa, silloin on jalkaa mahanalus täynnä.

Nostot:

Dragons:

-OL Kokko, isokokoinen sekä ulottuva. Jos on energinen päivä – lähes ohittamaton. Toivotaan siis hyviä päikkäreitä.
-LB Järvelä, loistava pelinluku. Kuin terrieri, ei koskaan jätä tilannetta kesken.
-WR/Holder Tuominiemi, vammat alkaa olla voitettu kanta, pallo pysyy näpeissä potkuissa ja ei hätäile. Paras vire on tulossa.
-OL Joona, kehittynyt kauden edetessä. Kausi on vielä kesken joten voi vielä jatkaa kehittymistä. Taso jo hyvällä mallilla.

Butchers:

-Pakkanen. Liigassakin haistelemassa käynyt lupaus. Kehittynyt.
-Asovaaran veljekset, suunnat kuin suunnat sopii, urakkapoikia. Selkäranka.

Sunnuntaina on luvassa siis erinomaista viihdettä koska nuorten peleissä ei koskaan tiedä koska ”momentti” kääntyy. Se voi olla pienikin juttu ja taas mennään toiseen päähän – erinomaisia pelejä seurata paikan päällä.
Toivottavasti pojat saavat kannustusta, se auttaa aina!